Nyt kundelogin Studentum

Velkommen til jeres kundelogin ##Institute##!

Kundeloginet giver jer adgang til at redigere jeres profil og uddannelser samt aflæse statistik, forespørgsler og indhente og håndtere evalueringer.

I fanerne til venstre kan I nemt navigere mellem de ønskede funktioner, hvor I kan redigere og administrere jeres side. Husk at følge vores retningslinjer, der forsøger at sikre, at brugeren får en ensartet oplevelse på tværs af sitet. Dette kan have SEO-mæssige konsekvenser, der påvirker trafikken til jeres profil. Vi anbefaler, at vores kommunikationsafdeling er med i denne proces. (info@studentum.dk)

Klik her for en video-guide til jeres kundelogin:

Barometer 2020

Hvert år der udgiver vi en barometer hvor vi har fokus på uddannelses-trends, markedsføring og hvordan HR arbejder med kompetenceudvikling i denne digitale tid.

I denne udgave har vi fokus på: 

  • Demografi - Hvem leder efter kuser
  • Videoremarketing
  • Fra leads til kursister

Download Barometeret her

Mangler du hjælp?

Hvis du sidder og mangler hjælp lige nu og her med noget I kundelogin er I velkommen til at tage direkte til jeres account manager og han vil hjælpe jer med funktionerne herinde.

GDPR - Det obligatoriske

Finduddannelse.dk er ansvarlig for de personlige data fra vores brugere, og, at du, som vores kunde, er databehandler.
For at gøre det nemt for dig, har vi opdateret vores generelle vilkår, herunder en databehandleraftale (DPA). Her kan du se vores opdaterede Vilkår og Betingelser

Hvis vi skal importere evalueringer manuelt (via excel upload) fra jer, så bliver vi data-behandler og har derfor brug for en DPA fra jer. I kan udforme jeres egen eller bruge vores standardversion: Evaluerings-import DPA

Senest opdateret: 15 mar 2023