24 jan 2020

Mystery shopper på finduddannelse.dk i november 2019

I november måned lancerer vi et nyt koncept her på finduddannelse.dk, som vi kalder for Mystery Shopper. Det gør vi fordi en intern undersøgelse viser, at de uddannelsessøgende, der sender jer en forespørgsel gerne vil indgå i dialog omkring valg af kursus eller uddannelse. 

Svarer I dem hurtigt, skal I selvfølgelig belønnes med et badge, der fortæller, at I yder “Fremragende Kundekontakt.” Et sådan badge giver jer et kæmpe boost, da det vil være synligt i søgeresultaterne samt på jeres kursussider og dermed fungere som et unique selling point.

For at få et badge må I dog svare kunderne hurtigt, og det er netop det, vi gerne vil undersøge med vores Mystery Shopper-tilgang. Vi vil derfor henvende os til jer på et tidspunkt i perioden fra medio til ultimo november. For jer handler det om at svare effektivt på henvendelserne. 

Når I svarer, vil I blive informeret om, at det har været en henvendelse fra os, altså mystery shopperen. Vi svarer jer med det samme, og vores henvendelse vil selvfølgelig blive slettet fra jeres statistik.  

Baseret på responstid kårer vi jer, der yder fremragende kundekontakt. Top ti får - udover badget - også tilsendt et diplom som anerkendelse. 

Vi sender en pressemeddelelse ud i januar, hvor vi afslører vindernene samt fortæller om resultaterne af øvelsen.

Vi ser frem til at arbejde med jer og glæder os til jeres respons!

Opdateret 24. januar 2020

- Gå til resultat

Senest opdateret: 24 jan 2020

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 11-08-2020

Derfor er salgstræning vigtigt

Selv de mest rutinerede sælgere kan drage nytte af kurser i salgstræning. Dine salgsevner skal trænes for, at du kan nå dit fulde potentiale. Vi har taget en snak med Marie Kongsted, salgschef hos TACK International, der udbyder kurset 'Den erfarne sælger'. Marie fortæller, hvorfor det er så vigtigt at få opfrisket sine salgsevner.

Læs mere
Sidst opdateret 25-06-2020

Sådan skaber I den gode kundeoplevelse

Hvad er det egentligt, der får kunder til at købe, når de træder ind i en butik? Det er det hele koncept, der forstår at favne netop kundens præferencer og behov. For at gøre dig klogere på den gode konceptudvikling, har vi talt med Rikke og Thomas fra Brandfactory. 

Læs mere
Sidst opdateret 14-03-2023

Marketing Camp

MarketingCamp er for dig, der sidder med fingrene i markedsføring til hverdag, og er på jagt efter helt konkrete tips og tricks til din online markedsføring. Alle oplægsholdere lover at komme med konkrete takes, tips og tricks.

Læs mere
Sidst opdateret 14-01-2020

Sådan måler I ROI på jeres kompetenceudviklings-initiativer

Hvordan måler man egentlig ROI på kompetenceudvikling? Det giver vi jer vores bedste bud på lige her. 

Læs mere