Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Annoncering på Finduddannelse.dk

Vil du vide mere om os?
Udfyld formularen for en uforpligtende snak om, hvordan finduddannelse.dk kan hjælpe dig og din organisation med at få deltagere på jeres kurser.
This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
Dine informationer gives ikke videre til andre og tilføjes ikke mailinglister eller lignende.

Finduddannelse.dk - vi skaffer deltagere til dine kurser

Med annoncering på Finduddannelse.dk kommer du i kontakt med erhvervsaktive og organisationer, der søger kurser og uddannelse. Brugerne finder os takket være vores stærke brand samt vores løbende arbejde med søgemaskineoptimering og analyse af brugeradfærd. Vi kender til online markedsføring og ved, hvordan man gør brugere til kunder.

Markedsføring og fokus på målbarhed

Finduddannelse.dk tilbyder markedsføring af dine kurser og uddannelser gennem følgende:

  • - En søgemaskineoptimeret profil på søgetjenesten
  • - Forsideannoncering
  • - Sponsering af relevant uddannelseskategori
  • - Bannerannoncering
  • - Annoncering i nyhedsbrev
  • - Direct mails

Vi leverer målbar og effektiv markedsføring ved løbende at dokumentere brugernes adfærd og den interesse, de viser for jeres kurser. Gennem dit kundelogin har du adgang til statistik, kontaktoplysninger på leads, et digitalt evalueringsværktøj og meget mere.

 Finduddannelse.dk er en del af EMG

Referencer

Erhvervsakademi Aarhus"Vi får henvendelser ind fra finduddannelse.dk og kurserforledige.com fra en række potentielle kunder, som vi ikke når ud til gennem vores egen markedsføring. Derudover er vores kontaktperson god til at følge op med konkrete forslag, statistik, forbedringer til vores nuværende indhold og nye tiltag, så vi altid er opdateret på mulighederne.

Serviceniveauet er højt, og jeg kan godt lide leverandører, der er interesseret i dit velbefindende hele året – og ikke kun, når det er tid til at forny kontrakten.
Vores kontaktperson tager stort ansvar for, at vi får udbytte af vores investering."

At Work

"At Work Skolen har samarbejdet med Finduddannelse.dk i årevis og deres kunnen har altid stået i forhold til ydelsens pris. De dokumenterer deres kunnen, arbejder målrettet for at forbedre synligheden, og er altid åben for dialog. 

Finduddannelse.dk evner flot at forholde sig til netop vores ydelser, og er altid til at fange telefonisk for en snak og tilpasning, så det bedste resultat opnås for begge parter."

Læs flere referencer fra vores kunder »

Senest opdateret: 21 feb 2018