Viser 1-11 af 11
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-11 af 11

Lær tysk - et kursus klæder dig på til nye udfordringer

I oversigten på denne side kan du finde tysk kurser fra en lang række relevante udbydere på markedet. Typisk henvender tysk kurserne sig til ansatte i organisationer, der har samhandel eller på anden vis kommunikation med tysktalende personer. Danmark har åbenlyse kulturelle og historiske forbindelser til Tyskland, men derudover er Tyskland også Danmarks største handelspartner, både når det gælder eksport og import. Også i Østrig, Liechtenstein og Luxemburg er tysk hovedsproget, derfor er det en god ide at lære tysk.

Find det rette tysk kursus i vores oversigt - begynderkurser, firmakurser, forretningstysk

Meget kommunikation i organisationerne og på tværs af landegrænserne foregår i dag på engelsk. Dog kan tysk være nødvendigt for de opgaver, du har eller skal til at varetage, og her er det altafgørende, at du er klædt på med de rette sproglige færdigheder. Samtidig udstråler du seriøsitet og imødekommenhed, når du kan møde dine tyske handelspartnere eller samarbejdspartnere med et vist kendskab til tysk hverdags- og forretningssprog.

Lær tysk - Hvilket tysk kursus passer til dig?

Vi deler en lang række ord med vores tyske nabo, hvilket gør det relativt nemt at komme i gang med at lære tysk. Der findes imidlertid flere forskellige tysk kurser, du kan vælge i mellem, og det er derfor vigtigt, at du gør dig grundige overvejelser, inden du booker dit kommende tysk kursus.

Vi anbefaler, at du gør dig følgende overvejelser ved valg af tysk kursus:

  • Hvilket sprogligt niveau skal kurset være på?
  • Inden for hvilket område har jeg brug for at blive bedre til tysk (forretning, kultur, grammatik etc.)
  • Er det kun mig fra organisationen, eller er vi flere, der har behov for et tysk kursus?
  • Er der behov for, at jeg tager ud af huset for at deltage på tysk kurset?
  • Har jeg behov for individuel tysk undervisning eller undervisning på et hold?
  • Kunne det være en idé at tage hele eller dele af kurset via e-learning?

Tip: Se vores oversigt over alle sprogkurser her

Dine valg afgør, hvilken form for tysk kursus, du ender med at deltage på. Vælger du f.eks. et kursus, der afholdes direkte på din arbejdsplads eller et individuelt tysk kursus, får du undervisning, der er tilrettelagt præcist efter dine behov. Du kan også vælge et kursus, der gør dig klogere inden for f.eks. den tyske kultur, tekniske begreber på tysk, tysk grammatik eller noget helt fjerde. 

Lær tysk sprog og kultur

På mange tysk kurser vil dele af undervisningen omhandle de kulturelle forskelle mellem Danmark og Tyskland. På trods af den geografiske nærhed, er der alligevel tale om to forskellige kulturer. Mange misforståelser kan undgås, hvis du på forhånd har en idé om de værdier og normer, der eksisterer inden for den tyske forretningsverden.

Historisk set har Danmark og Tyskland på godt og ondt mange berøringspunkter. Det vil give dig en større tilfredshed i dit daglige arbejde med din tyske samarbejdspartner, hvis du også har et grundlæggende kendskab til denne fælles historie.

Søg og sammenlign - og lær tysk kursus med det rette kursus

På siden her kan du søge blandt en lang række tysk kurser, der alle har til mål at styrke dine sprogfærdigheder og give dig den viden, der skal til for, at du på bedste vis kan løse dine opgaver. Via sammenligningsfunktionen kan du sammenligne flere kurser og finde netop det tysk kursus, der passer til dig. Ønsker du mere information om et specifikt tysk kursus, kan du sende en forespørgsel direkte til den udbyder, der afholder kurset.

Lær tysk online

Hvis du gerne vil lære at snakke tysk, men ikke har tiden til at tage et kursus hvor du skal møde op hver uge, så har du også muligheden for at finde et kursus online. Med et online tysk kursus får du al den viden du finder nødvendig, men med meget mere fleksibilitet i forhold til hvornår du skal tage hver kursusgang, så du kan passe det ind med både job og familie. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen