Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Om Finduddannelse Danmark

Finduddannelse.dk formidler kontakten mellem kursusudbydere og -deltagere

Vi samler markedet for videre- og efteruddannelse

Finduddannelse.dk hjælper virksomheder og erhvervsaktive med at finde kompetenceudvikling. Vi er en del af Educations.com Media Group, der driver søgemaskiner i Danmark, Tyskland, Frankrig, Sverige, Finland og Storbritannien, USA, Holland, Norge – og internationalt.

Vi lancerede Finduddannelse.dk i april 2008 og er siden da vokset til en af de største aktører på markedet. Finduddannelse-netværket bliver hver måned anvendt af tusindvis af brugere.

Vores mål er at give dig overblik over det danske marked for kurser og uddannelse, så du hurtigt og nemt kan finde netop den form for kompetenceudvikling du søger.

Find den rette uddannelsesudbyder

Finduddannelse.dk giver HR ansvarlige, ledere og erhvervsaktive et overblik over det hidtil uoverskuelige marked for efteruddannelse. Du får personlig service, hvor vi finder, kontakter udbydere og indhenter tilbud på dine vegne.

Medier under Finduddannelse Danmark

Vores vigtigste medier i Danmark er Finduddannelse.dk, hvor vi har samlet over 3.500 kurser fra flere end 175 af de vigtigste udbydere samt Studentum.dk, der er målrettet unge, der leder efter uddannelse. Søgetjenesten når ud til en ung og attraktiv målgruppe, der i højere og højere grad engagerer sig med uddannelsesbrands online.

Foruden Finduddannelse.dk driver vi søgetjenesten Kurserforledige.com rettet mod ledige med ret til jobrettet uddannelse eller ret til efteruddannelse som del af deres jobplan.

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder? Kontakt os her!

Senest opdateret: 11 apr 2016

Få nyheder, trends og insight
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i uddannelsesmarkedet samt inspiration til kommende kompetenceudvikling!