Viser 1-20 af 32
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 32
1
2

Vejleder uddannelse til dig og alle målgrupper

Tag vejleder uddannelsen og inspirér andre omkring dig. Uddan dig til blandt andet læsevejleder, praktikvejleder, erhvervs- og karrierevejleder eller uddannelsesvejleder. Hvis du elsker at berige andres liv og er god til at have samtaler med andre, så kan en vejlederuddannelse være for dig. 

Find din vejleder uddannelse i oversigten her på finduddannelse.dk. Professionshøjskolerne tilbyder en række forskellige vejlederuddannelser, som uddanner deltagerne til at varetage vejlederfunktioner.

Overvejer du at tage en vejlederuddannelse men ved ikke hvilken en?

Vil du gerne forny dig selv og dit arbejdsfelt, så kan en vejlederuddannelse være noget for dig. Som vejleder på en uddannelse kan du arbejde med mange forskellige områder som for eksempel: 

  • uddannelsesvejleder 
  • studievejleder
  • matematikvejleder
  • engelskvejleder
  • naturfagsvejleder
  • bevægelsesvejleder 
  • erhvervs- og karrierevejleder 
  • praktikvejleder
  • kollegial vejledning
  • læsevejleder
  • klinisk vejleder

Listen er lang, og det er mulighederne også for dig, der vil tage en vejlederuddannelse. 

Vil du blive en bedre vejleder og have nye kompetencer inden for blandt andet kompetenceafklaring, mentorskab, coaching og IT-baseret vejledning? Så er diplomuddannelsen i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning noget for dig.

Vejlederuddannelse - hvilket område interesserer du dig for?

Du kan arbejde som vejleder inden for mange områder. Du kan også tage vejlederuddannelsen for din egen personlige udvikling, men ofte vil du være tilknyttet en rolle på din arbejdsplads, hvor det vil styrke kulturen, processerne og kvaliteten med en vejlederuddannelse. 

Læsevejleder uddannelsen

Hvis du arbejder inden for børn og unge og skoleområdet, så kan læsevejleder uddannelsen være noget for dig. Du får både indsigt i børns sproglige udvikling, læsning og skrivning herunder læse- og skrivevanskeligheder, indsigt i læse- og skriveundervisning og Evaluering og vejledning. 

Denne vejlederuddannelse kan tages på fx. Professionshøjskoler rundt omkring i landet og tager 1,5 år. Du skal være uddannet lærer eller pædagog og har mindst 2 års erhvervserfaring inden for feltet. 

Vejlederuddannelsen

Erhvervs- og karrierevejleder

Du arbejder måske allerede som voksenunderviser eller socialrådgiver og vil udvikle dine talenter inden for erhvervs- og karrierevejledning. 

Som erhvervsvejleder er du i stand til at rådgive og lytte med, når du skal hjælpe personer, der skal skifte spor i deres karriere og som behøver ekstra støtte i forhold til valg af karriere og hvilke forudsætninger, de har. 

Som karrierevejleder kan du arbejde på uddannelsesinstitutioner, gymnasier eller i jobcentre og inspirere og hjælpe andre videre til deres drømmekarriere. 

Praktikvejleder til pædagogudannelsen

Du kan også uddanne dig til praktikvejleder og arbejde på pædagoguddannelsen. Du hjælper praktikanten med at finde praktidsted, tilrettelægge sin praktikuddannelse og indgå i bedømmelsen af praktikantens arbejde. 

Hvis du brænder for at gøre en forskel for folk rundt omkring dig, så er en vejlederuddannelse noget for dig. Du vil blive i stand til at inspirere andre og give dem oplevelser for livet samtidig med, at du lærer masser om dig selv undervejs. 

Find dit studiested i listen ovenfor og start din vejlederuddannelse. Du kommer ikke til at fortryde det!

Studievejleder Uddannelse: Guidning Mod Uddannelsesmål

Drømmer du om at hjælpe andre med at navigere gennem uddannelsessystemet og træffe informerede valg om deres fremtid? En studievejlederuddannelse kan være det rette skridt for dig. Som studievejleder arbejder du tæt sammen med studerende og støtter dem i alt fra valg af studieprogrammer og fag til personlig udvikling og karrieremuligheder. På vores søgeside kan du finde en bred vifte af uddannelser inden for studievejledning, der giver dig de nødvendige færdigheder og kompetencer til at lykkes i rollen som studievejleder.

Uddannelsesvejleder Uddannelse: Vejen til At Forme Uddannelsesrejsen

Er du interesseret i at hjælpe andre med at finde den rette uddannelsesvej og realisere deres potentiale? En uddannelsesvejlederuddannelse kan være det ideelle valg for dig. Som uddannelsesvejleder spiller du en afgørende rolle i at vejlede og støtte enkeltpersoner i at træffe uddannelsesmæssige beslutninger, uanset om det er valg af gymnasium, erhvervsuddannelse eller videregående uddannelse. Gennem vores søgeside kan du finde uddannelsesvejlederuddannelser, der ruste dig til at arbejde med mennesker i forskellige aldre og livsstadier og hjælpe dem med at forme deres uddannelsesrejse.

Uanset om du er interesseret i at blive studievejleder eller uddannelsesvejleder, kan du finde det rette kursus eller uddannelse på vores søgeside. Uanset hvilken vej du vælger, vil en vejlederuddannelse åbne døre til spændende karrieremuligheder og give dig mulighed for at gøre en positiv forskel i andre menneskers liv. Søg nu og tag det første skridt mod at blive en inspirerende og støttende vejleder!

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier