Vil du gerne udvikle din ledelse?
KEA - Københavns Erhvervsakademi

Vil du gerne udvikle din ledelse?

Hos KEA finder du uddannelser i ledelse på både akademi- og diplomniveau, der er målrettet nuværende såvel som kommende ledere på tværs af brancher.

Gennem praktisk og teoretisk undervisning får du værktøjer og viden til at håndtere hverdagens udfordringer konstruktivt, fremsynet og professionelt.

Udforsk dine muligheder her
Bliv certificeret NLP Practitioner
NLP Aalborg

Bliv certificeret NLP Practitioner

I NLP Aalborg kan du vælge fokus og certificering på din NLP uddannelse. Du får effektive og helt konkrete redskaber til dit fokus samt stor personlig udvikling.

Bliv certificeret:
NLP Coach Practitioner
NLP Leder Practitioner
NLP Business Practitioner
NLP Mentor Practitioner

Find din NLP uddannelse her
Vejen til mere begynder hos AROS kurser
AROS kurser

Vejen til mere begynder hos AROS kurser

Hos AROS Kurser er det vores mål, at kurserne skal skabe mærkbar forandring. Derfor lægger vi vægt på praktiske øvelser kombineret med en solid faglig viden, der formidles levende af vores dygtige undervisere. Vælg mellem forskellige kurser og korte uddannelser - vi har også noget til dig.

Find dit kommende kursus her
Brug for nye kompetencer?
Kursusfabrikken

Brug for nye kompetencer?

Tag et kursus hos Kursusfabrikken og få nye kompetencer, der kan skabe merværdi for din virksomhed.

Undervisningen er praksisnær med max 5 deltagere på hvert hold, så der er god tid til den enkelte.

Vi tilbyder en bred vifte af kurser inden for Social Media, Grafiske Programmer og Microsoft Office.

Læs mere her
Styrk din lederkarriere på Cphbusiness
Cphbusiness

Styrk din lederkarriere på Cphbusiness

På Cphbusiness kan du booste dine lederkompetencer med et kursus eller en uddannelse ved siden af jobbet. Fra første dag får du nye redskaber, du kan bruge direkte i din hverdag som leder.

Vælg et af vores populære kurser: ledelse i praksis, coaching og konflikthåndtering eller projektledelse.

Tilmeld dig nu

Hvad siger tidligere deltagere?

Ida Brix, Amgros

Underviseren var fremragende, underviste med dybt engagement og formåede at gøre 'tunge ting' lette og logiske. Det er mit andet kursus hos Retorikfirmaet, og begge gange har været en stor fornøjelse. Kan varmt anbefales.

Line B Østergaard

Jeg arbejder som fysioterapeut strategisk med sundhedsfremme og forebyggelse i n offentlig administration. Jeg er selv struktureret og god til planlægning, men jeg savnede nogle værktøjer til at arbejde projektorienteret. Kurset var med til at give mig nogle rammer som jeg kan tilrettelægge mit arbejde indenfor, samt forskellige værktøjer jeg...

Vis alt
Jakob Mærsk Møller, Norlys

"Fedt med rigtig mange håndgribelige eksempler fra hverdagen. Klart og forståeligt budskab."

Vi samler markedet for kurser og uddannelse

Om finduddannelse.dk

Nu kan du søge blandt Danmarks mest professionelle og kompetente uddannelsesudbydere – og finde præcis den form for kompetenceudvikling, der passer til dine ønsker og behov.

Keystone Education Group ApS står bag søgetjenesten finduddannelse.dk, der giver dig et overblik over markedet for kurser og uddannelser. På finduddannelse.dk kan du søge og finde kompetenceudvikling blandt 3695 kurser og uddannelser - et tal der vokser dagligt. På den måde formidler vi kontakten mellem de vigtigste private og offentlige udbydere og potentielle kursister over hele landet.

Det kan være både forvirrende og besværligt at finde den rette efteruddannelse blandt de utallige udbydere på markedet. Vores koncept bygger på at gøre kursusmarkedet synligt og søgbart, så du nemt og hurtigt kan sammenligne udbuddet af kurser og uddannelse. Derigennem hjælper vi HR-ansvarlige og erhvervsaktive med at finde det uddannelsesforløb, de eller deres ansatte har brug for.

Vi tror på kompetenceudvikling

Efter- og videreuddannelse er af højeste vigtighed for organisationer landet over, så de kan holde sig på forkant med samfundets hastige udvikling. Teknologi, produktionsapparater, kommunikationsformer … udviklingen sker konstant på alle områder, og det kræver en kontinuerlig investering i medarbejdernes kompetenceudvikling.

Men efteruddannelse er ikke kun vigtigt for organisationen. Den enkelte ansatte har ligeledes behov for personlig udvikling og stiller ofte krav til løbende videreuddannelse til gavn for arbejdspladsen men også til gavn for dem selv, så han/hun kan styrke og udvikle sin markedsværdi. finduddannelse.dk er blandt andet et resultat af tendensen der viser, at erhvervsaktive er begyndt at tage eget ansvar for egen kompetenceudvikling.

Finder du det du søger?

Mener du, at finduddannelse.dk mangler en relevant udbyder af efter- og videreuddannelse? Så tag endelig fat i os! Vores mission er at udbyde en så komplet søgetjeneste som muligt, og det er derfor særdeles vigtigt for os, at alle relevante kurser og efteruddannelser fremgår i vores database.

SÅDAN FUNGERER FINDUDDANNELSE.DK

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

GRATIS KURSUSRÅDGIVNING

Brug for hjælp? Lad os finde kurset for dig!

Gratis kursusrådgivning

Klik her > 

Få nyheder, trends og insight
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i uddannelsesmarkedet samt inspiration til kommende kompetenceudvikling!