Vis finduddannelse.dk som: Mobile
   
Bliv klar til fremtidens udfordringer

Bliv klar til fremtidens udfordringer

Læs mere Bureau Veritas

Bureau Veritas udbyder et bredt udvalg af kurser inden for blandt andet kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, fødevaresikkerhed og farligt gods via vej, sø, bane og luft.

Vores mål er at sikre, at du med kurserne altid er den bedste i klassen og løbende bliver holdt ajour.


Arbejder du med standarder?

Arbejder du med standarder?

Læs mere Dansk Standard

Hos Dansk Standard kan du vælge mellem en lang række kurser og konferencer, der giver dig den nyeste viden inden for netop dit fagområde.

Du får indblik i anerkendte internationale standarder og best practice fra eksperter i den danske standardiseringsorganisation, der er toneangivende inden for udviklingen og formidlingen af brugen om standarder og miljømærker til erhvervslivet og samfundet.


Bliv prof. coach & mentaltræner

Bliv prof. coach & mentaltræner

Læs mere EmpowerMind

Med en uddannelse inden for mentaltræning eller coaching fra EmpowerMind Danmark får du en uddannelse, som er blandt de bedste i Danmark – og globalt. Kursusvirksomheden har uddannet mentaltrænere og coaches i mere end 10 år, måske du skal være den næste? Hos EmpowerMind vil du hurtigt opleve, at dine med-kursister og undervisere konstant stræber efter højeste fællesnævner.


Fleksibel og målrettet sprogundervisning

Fleksibel og målrettet sprogundervisning

Se vores udbud af sprogkurser IBL Sprogservice

Vi leverer sprogundervisning, kultur-workshops og oversættelser af høj kvalitet til nogle af landets største virksomheder. Vi underviser i alle sprog og på alle niveauer. Vores undervisere er blandt branchens bedste, mange er indfødte og underviser i sit modersmål og derudover er de er håndplukkede ud fra krav om fleksibilitet og indlevelsesevne. IBL Sprogservice er også officielt forberedelsescenter for Cambridge-eksamenerne. Her underviser vi med det formål, at kursisten kan tage den relevante eksamen efter endt kursus.


Styrk dine salgs- eller leder kompetencer

Styrk dine salgs- eller leder kompetencer

Læs mere SalesForce1

SalesForce1s speciale er træning af sælgere og deres ledere. Siden 2001 har vi lavet salgsakademier, der sikrer medarbejderne et kompetence løft og virksomhederne en højere salgsperformance.

Vi tilbyder nu åbne kurser, hvor du kan stille skarpt på din egen udvikling, enten via e-learning, personlig salgscoaching eller holdtræning.


Skab den optimale serviceoplevelse

Skab den optimale serviceoplevelse

Læs mere Westergaard

God service er en grundlæggende forudsætning for kundernes oplevelse af din virksomhed. Westergaard hjælper dig med at skabe den optimale serviceoplevelse for dine kunder og brugere. Vi er en full-service virksomhed med speciale i service management. Vi tilbyder blandt andet kurser i ITIL Best Practice/Projektledelse, IT Service & Support og Kontaktcenter & Kundeservice.


UIC - Studér i hele landet

UIC - Studér i hele landet

Læs mere Uddannelsesinstituttet UIC

UIC tilbyder kurser inden for økonomistyring og redigeringsprogrammer. Vi mener, at kurser og uddannelser skal være tilgængelig for alle - både geografisk og tidsmæssigt. Derfor arbejder vi hele tiden mod at udvikle nye kurser og uddannelser med netop det formål, at alle kan tage vores kurser, og opnå de kompetencer den enkelte ønsker at besidde. 


NLP Practitioner uddannelse

NLP Practitioner uddannelse

Læs mere NLP Aalborg

Hos NLP Aalborg bliver du certificeret NLP Practitioner. Du får stærke og effektive kommunikations- og coachingredskaber til at skabe forandringer for dig selv og andre. Vi udbyder i alt tre NLP Practitioner uddannelser: To på hverdage og én i weekender. På alle hold kan du vælge én eller flere vinkler på din uddannelse, og du kan derfor blive certificeret som: NLP Practitioner, NLP Business Practitioner, NLP Coach Practitioner og/eller NLP Leder Practitioner. Kontakt NLP Aalborg allerede i dag og hør mere om vores NLP uddannelser. 


Kompetenceudvikling inden for indkøb, logistik og supply chain

Kompetenceudvikling inden for indkøb, logistik og supply chain

Læs mere DILF

Få ny viden, værktøjer og netværk inden for netop dit fagområde!

Vi tilbyder kurser og certificering inden for bl.a.:

Indkøb - Logistik, SCM og Planlægning - Forhandling - Excel - Kontrakforhold - Category management - Supplier Relationship Management (SRM)


Bliv Certificeret Lean Agent

Bliv Certificeret Lean Agent

Læs mere Kompetenceforum
  • Målet med Lean Agent uddannelsen er, at du får kompetencer så du selv kan forestå Lean projekter - grønt bælte niveau. 

  • Vi har indtil nu uddannet over 1500 Lean Agenter® i mere end 700 organisationer og virksomheder


Uddan dig til fremtiden

Uddan dig til fremtiden

Læs mere Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole er uddannelses- og videnscenter for medie- og kommunikationsbranchen - og dermed for journalister, grafikere, kommunikatører, reklamefolk, interaktive designere, fotografer og tv-folk samt folk uden branchen med lyst til eller behov for nye kompetencer.


Hvad siger tidligere deltagere?

En varm velkomst ved kursusstart, styr på matrialer. Og en underviser der er engageret fra start til slut, så alle på kurset er med.
Niels  |   16-09-2017  |   Kommentar
Hej Helle. Tusind tak for din tilbagemelding. Hvor dejligt at høre. Bh Niels -)
Der var tid til spørgsmål, og det kunne tilpasset efter behov.
2 dages undervisning og certificering, som giver ballast nok til at turde gøre noget, hvis verden pludselig bliver for meget for et medmenneske. At hvile i viden om, hvornår man kan /skal gøre noget, samtidig med at man kan være sikker på at kunne vurdere at andre skal tage over - er en stor tryghed. Det er dét der gør at man tør gribe ind...
Vis alt

Vi samler markedet for kurser og uddannelse

Om finduddannelse.dk

Nu kan du søge blandt Danmarks mest professionelle og kompetente uddannelsesudbydere – og finde præcis den form for kompetenceudvikling, der passer til dine ønsker og behov.

Finduddannelse Danmark står bag søgetjenesten finduddannelse.dk, der giver dig et overblik over markedet for kurser og uddannelser. På finduddannelse.dk kan du søge og finde kompetenceudvikling blandt 3716 kurser og uddannelser - et tal der vokser dagligt. På den måde formidler vi kontakten mellem de vigtigste private og offentlige udbydere og potentielle kursister over hele landet.

Det kan være både forvirrende og besværligt at finde den rette efteruddannelse blandt de utallige udbydere på markedet. Vores koncept bygger på at gøre kursusmarkedet synligt og søgbart, så du nemt og hurtigt kan sammenligne udbuddet af kurser og uddannelse. Derigennem hjælper vi HR-ansvarlige og erhvervsaktive med at finde det uddannelsesforløb, de eller deres ansatte har brug for.

Vi tror på kompetenceudvikling

Efter- og videreuddannelse er af højeste vigtighed for organisationer landet over, så de kan holde sig på forkant med samfundets hastige udvikling. Teknologi, produktionsapparater, kommunikationsformer … udviklingen sker konstant på alle områder, og det kræver en kontinuerlig investering i medarbejdernes kompetenceudvikling.

Men efteruddannelse er ikke kun vigtigt for organisationen. Den enkelte ansatte har ligeledes behov for personlig udvikling og stiller ofte krav til løbende videreuddannelse til gavn for arbejdspladsen men også til gavn for dem selv, så han/hun kan styrke og udvikle sin markedsværdi. Finduddannelse er blandt andet et resultat af tendensen der viser, at erhvervsaktive er begyndt at tage eget ansvar for egen kompetenceudvikling.

Finder du det du søger?

Mener du, at finduddannelse.dk mangler en relevant udbyder af efter- og videreuddannelse? Så tag endelig fat i os! Vores mission er at udbyde en så komplet søgetjeneste som muligt, og det er derfor særdeles vigtigt for os, at alle relevante kurser og efteruddannelser fremgår i vores database.