Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Bliv IFRS Navigator
PwC Academy

Bliv IFRS Navigator

Få praktisk og uundværlig viden, når din virksomhed aflægger årsrapport, indenfor de internationale regnskabsstandarder. På dette to-dages kursus får du den nyeste viden, og en række værktøjer, som er direkte anvendelige for dit arbejde med IFRS.

Læs mere
Lær at udvikle din lederadfærd - online
Connection Management

Lær at udvikle din lederadfærd - online

Lær at udvikle din lederadfærd med et kursus i ledelse i praksis - kurset er et akademimodul på 10 ECTS point, og kan tages online. Du lærer blandt andet om praksisrelaterede ledelsesteorier, kommunikationsværtøjer, præsentationsværktøjer, projektudarbejdelse og ledelse i praksis. 

Læs mere
Videreuddan dig på Cphbusiness
Cphbusiness

Videreuddan dig på Cphbusiness

Mere end 30.000 har allerede videreuddannet sig på Cphbusiness. Skal du være den næste? Boost din karriere inden for fx ledelse, kommunikation, markedsføring  eller IT . Ligger dine interesser et andet sted? Så se hele vores store udvalg af statsgodkendte fag her.

Tilmeld dig her
Kurser og uddannelser
Økonomi & Personale Academy

Kurser og uddannelser

Vi har siden 1999 uddannet mere end 70.000 mennesker i den private og offentlige sektor.

Vi udbyder et bredt udvalg af kurser inden for bl.a.: GDPR, Moms, HR -jura, Bogholderi, Regnskab og løn- personaleområdet.

Se samlet kursusudbud
Kurser og uddannelser til erhvervslivet
Tietgen

Kurser og uddannelser til erhvervslivet

Uanset om du er leder eller ledig, faglært eller ufaglært, har vi kurset, der dækker dine behov. Få de kompetencer, du mangler - og som det private og offentlige arbejdsmarked efterspørger.

Læs mere her
Find dit sprogkursus hos os i dag!
International Communication

Find dit sprogkursus hos os i dag!

International Communication tilbyder landsdækkende sprogkurser: Få undervisning i bedre kommunikation på internettet, korrekt skriftlig dansk, online engelskkurser, professionel kommuikation og kurser i forhandlings- og præsentationsteknik. 

Find dit sprogkursus hos os i dag!

Læs mere
Kloakrøruddannelsen 2021 - AMU
NEXT Uddannelse København

Kloakrøruddannelsen 2021 - AMU

Er du medarbejder i en autoriseret kloakmestervirksomhed, og skal du varetage tekniske funktioner i forbindelse med kloaklæggerarbejdet? Så er kloaklæggeruddannelsen obligatorisk, her får du viden om det praktiske arbejde.

Læs mere
Videreuddan dig på diplom- & akademiniveau
UCN act2learn

Videreuddan dig på diplom- & akademiniveau

Vi udbyder kompetencegivende efter- og videreuddannelse på diplom- og akademiniveau. Vi tilbyder kurser og videreuddannelser inden for bl. a. ledelse, projektledelse. IT, kommunikation, salg, undervisning, transport og logistik, samt social- og specialområdet.

Læs mere her
Tag en masteruddannelse på RUC
Roskilde Universitet

Tag en masteruddannelse på RUC

Med en masteruddannelse fra RUC får du et studieforløb, der tager afsæt i dine erfaringer og relevante problemstillinger, så dine kompetencer matcher dét, der efterspørges på arbejdsmarkedet. Du får således ny faglig viden, mens du bliver undervist i problemløsning, team work og meget mere!

Læs mere her
Er du god nok – eller efterlader du værdi på bordet?
Børsen Uddannelse

Er du god nok – eller efterlader du værdi på bordet?

Forhandlingsteknik: Kunsten at lukke en fordelagtig aftale og stadig bibeholde den gode relation med din modpart. I denne masterclass lærer du den ædle kunst at forhandle så du ikke efterlader værdi, men samtidig efterlader et smil hos din modpart.

Læs mere
Fleksibel og effektiv engelsk online med en-til-en-undervisning
Berlitz

Fleksibel og effektiv engelsk online med en-til-en-undervisning

Lær engelsk online når det passer dig! Med Berlitz' online klasseværelse får du personlig undervisning i engelsk på din computer, tablet eller smartphone. Undervisningen bliver skræddersyet til dine behov, hvad end det er en-til-en eller gruppeundervisning.

Læs mere

Hvad siger tidligere deltagere?

Mette Melchjorsen
(5)
Jeg føler mig mere sikker i at facilitere og afprøve forskellige metoder og værktøjer. Jeg har nu lyst til at planlægge en virtuel workshop, hvor mine deltagere er engageret og får noget ud af det. Før havde jeg lyst til at undgå det.
Christina Fürstling Wøldike
(5)
Uddannelsen er godt struktureret i de moduler, som uddannelsen er opdelt i. Det er lærerigt og giver nogle "aha-oplevelser" - også selv om du arbejder med kategoriarbejde i dit daglige arbejde. Morten er super god til at visualisere teorien og få den bundet sammen med eksempler fra den virkelige verden.
Pia Madsen
(5)
Underviser er meget dygtig og behagelig at være sammen med.

Vi samler markedet for kurser og uddannelse

Om finduddannelse.dk

Nu kan du søge blandt Danmarks mest professionelle og kompetente uddannelsesudbydere – og finde præcis den form for kompetenceudvikling, der passer til dine ønsker og behov.

Finduddannelse Danmark står bag søgetjenesten finduddannelse.dk, der giver dig et overblik over markedet for kurser og uddannelser. På finduddannelse.dk kan du søge og finde kompetenceudvikling blandt 4256 kurser og uddannelser - et tal der vokser dagligt. På den måde formidler vi kontakten mellem de vigtigste private og offentlige udbydere og potentielle kursister over hele landet.

Det kan være både forvirrende og besværligt at finde den rette efteruddannelse blandt de utallige udbydere på markedet. Vores koncept bygger på at gøre kursusmarkedet synligt og søgbart, så du nemt og hurtigt kan sammenligne udbuddet af kurser og uddannelse. Derigennem hjælper vi HR-ansvarlige og erhvervsaktive med at finde det uddannelsesforløb, de eller deres ansatte har brug for.

Vi tror på kompetenceudvikling

Efter- og videreuddannelse er af højeste vigtighed for organisationer landet over, så de kan holde sig på forkant med samfundets hastige udvikling. Teknologi, produktionsapparater, kommunikationsformer … udviklingen sker konstant på alle områder, og det kræver en kontinuerlig investering i medarbejdernes kompetenceudvikling.

Men efteruddannelse er ikke kun vigtigt for organisationen. Den enkelte ansatte har ligeledes behov for personlig udvikling og stiller ofte krav til løbende videreuddannelse til gavn for arbejdspladsen men også til gavn for dem selv, så han/hun kan styrke og udvikle sin markedsværdi. Finduddannelse er blandt andet et resultat af tendensen der viser, at erhvervsaktive er begyndt at tage eget ansvar for egen kompetenceudvikling.

Finder du det du søger?

Mener du, at finduddannelse.dk mangler en relevant udbyder af efter- og videreuddannelse? Så tag endelig fat i os! Vores mission er at udbyde en så komplet søgetjeneste som muligt, og det er derfor særdeles vigtigt for os, at alle relevante kurser og efteruddannelser fremgår i vores database.

SÅDAN FUNGERER FINDUDDANNELSE.DK

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

GRATIS KURSUSRÅDGIVNING

Brug for hjælp? Lad os finde kurset for dig!

Gratis kursusrådgivning

Klik her > 

SUSTAINABILITY SCHOLARSHIP

Sustainability Scholarship

Søg om 37.500 kr.