Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Boost din karriere og dit CV
MetierWestergaard

Boost din karriere og dit CV

MetierWestergaard er specialiseret i at levere projektleder kurser, agile kurser, og uddannelser til hele projektorganisationen, de agile teams og til IT organisationen.

Alle vores kurser gennemføres af seniorundervisere med praktisk erfaring. Det ved vi gør en forskel! 🌱

Find din uddannelse her
Styrk din viden om projektledelse online
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Styrk din viden om projektledelse online

Akademimodulet i projektledelse er for dig med nogle års erhvervserfaring, som gerne vil styrke din viden om projekter og vigtigheden af styring og ledelse af projekter.

Modulet foregår online, og på bare 6 uger, og du vil få et solidt fundament i dit arbejde med ledelse af projekter.

Læs mere om akademimodulet her
Få styrket dine ledelseskompetencer
DTU

Få styrket dine ledelseskompetencer

Med en diplomuddannelse i ledelse udvikler du din ledelsesidentitet som nuværende eller fremtidig leder.

Ved hjælp af indsigt i strategisk, taktisk og operationel ledelse på et højt fagligt niveau gennem et praksisorienteret fokus vil du blive kvalificeret til at arbejde professionelt med ledelse.

Læs mere om diplomuddannelsen her
Brug for nye kompetencer?
Kursusfabrikken

Brug for nye kompetencer?

Tag et kursus hos Kursusfabrikken og få en række nye kompetencer, der kan skabe merværdi for din virksomhed.

Undervisningen er praksisnær med max 5 deltagere på hvert hold, så der er god tid til den enkelte.

Vi tilbyder en bred vifte af kurser inden for Social Media, Grafiske Programmer og Microsoft Office.

Læs mere her
Opdater din viden om forandringsledelse
Teknologisk Institut

Opdater din viden om forandringsledelse

Forudsætningen for succesfulde forandringer er, at forandringsinitiativer kan skabe resultater, som kan omsættes til værdiskabelse og udbytter, hvilket kræver forandringsledelse.

Dette kursus giver viden og forståelse for de discipliner, som skal håndteres for at understøtte succesfulde forandringer.

Læs mere om kurset her
Styrk din karriere
Cphbusiness

Styrk din karriere

Vil du have et kompetenceløft ved siden af jobbet? Så tag et kig på de mange kurser, vi tilbyder i 2022 inden for ledelse, salg, kommunikation, økonomi og IT.

Vælg et af vores populære kurser: Ledelse i praksis, Kommunikation i praksis eller Projektledelse.

Tilmeld dig nu

Hvad siger tidligere deltagere?

Edna Pavelic
Mit kursus i præsentations teknik med Gitte var meget givende. Gitte var god til at fange publikum og give konstruktiv feedback. MBK er også et dejligt sted at modtage læring, med god forplejning og frokost.
Jane Jacobsen
Peter er en fantastisk og inspirerende underviser. Jeg synes, Peter som vidt omkring CLP på en måde, som kunne forståes og bruges. Jeg kan varmt anbefale Altox CLP kursus.
Lisbeth Lygum Willaume-Jantzen, kursuskoordinator, Advokatsamfundet
Kurset i konflikthåndtering var meget brugbart - både ift. mit arbejde, men ligeså meget ift. kolleger og privat. Dejligt med eksempler fra det virkelige liv. Jeg har fået mod til at prøve endnu mere at sige fra og få løst konflikter.

Vi samler markedet for kurser og uddannelse

Om finduddannelse.dk

Nu kan du søge blandt Danmarks mest professionelle og kompetente uddannelsesudbydere – og finde præcis den form for kompetenceudvikling, der passer til dine ønsker og behov.

Finduddannelse Danmark står bag søgetjenesten finduddannelse.dk, der giver dig et overblik over markedet for kurser og uddannelser. På finduddannelse.dk kan du søge og finde kompetenceudvikling blandt 4150 kurser og uddannelser - et tal der vokser dagligt. På den måde formidler vi kontakten mellem de vigtigste private og offentlige udbydere og potentielle kursister over hele landet.

Det kan være både forvirrende og besværligt at finde den rette efteruddannelse blandt de utallige udbydere på markedet. Vores koncept bygger på at gøre kursusmarkedet synligt og søgbart, så du nemt og hurtigt kan sammenligne udbuddet af kurser og uddannelse. Derigennem hjælper vi HR-ansvarlige og erhvervsaktive med at finde det uddannelsesforløb, de eller deres ansatte har brug for.

Vi tror på kompetenceudvikling

Efter- og videreuddannelse er af højeste vigtighed for organisationer landet over, så de kan holde sig på forkant med samfundets hastige udvikling. Teknologi, produktionsapparater, kommunikationsformer … udviklingen sker konstant på alle områder, og det kræver en kontinuerlig investering i medarbejdernes kompetenceudvikling.

Men efteruddannelse er ikke kun vigtigt for organisationen. Den enkelte ansatte har ligeledes behov for personlig udvikling og stiller ofte krav til løbende videreuddannelse til gavn for arbejdspladsen men også til gavn for dem selv, så han/hun kan styrke og udvikle sin markedsværdi. Finduddannelse er blandt andet et resultat af tendensen der viser, at erhvervsaktive er begyndt at tage eget ansvar for egen kompetenceudvikling.

Finder du det du søger?

Mener du, at finduddannelse.dk mangler en relevant udbyder af efter- og videreuddannelse? Så tag endelig fat i os! Vores mission er at udbyde en så komplet søgetjeneste som muligt, og det er derfor særdeles vigtigt for os, at alle relevante kurser og efteruddannelser fremgår i vores database.

SÅDAN FUNGERER FINDUDDANNELSE.DK

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

GRATIS KURSUSRÅDGIVNING

Brug for hjælp? Lad os finde kurset for dig!

Gratis kursusrådgivning

Klik her > 

SUSTAINABILITY SCHOLARSHIP

Sustainability Scholarship

Søg om 37.500 kr.

Få nyheder, trends og insight
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i uddannelsesmarkedet samt inspiration til kommende kompetenceudvikling!