Vis finduddannelse.dk som: Mobile
   
Kompetenceudvikling i højsædet
Kursuscentret Campus Vejle

Kompetenceudvikling i højsædet

Hos os kan både du og din virksomhed blive videreuddannet inden for en bred række af kompenceudviklingstilbud. Vi tilbyder fx en række AMU-kurser inden for salg, IT, kommunikation og ledelse, mens vi også skræddersyer kurser specifikt til din virksomheds behov og ønsker. 

Se dine muligheder her
Resultatorienteret sprogundervisning
IBL Sprogservice

Resultatorienteret sprogundervisning

Hos IBL Sprogservice leverer vi resultatorienteret sprogundervisning. Vi arbejder med nogle af landets største virksomheder og har nogle af branchens bedste undervisere. Vi ønsker at være en troværdig samarbejdspartner, der leverer løsninger af høj faglig kvalitet.

Læs mere her
Bliv rustet til fremtiden med et transformerende lederudviklingsforløb
21st Century Leadership Academy

Bliv rustet til fremtiden med et transformerende lederudviklingsforløb

Træn spillereglerne i det 21. århundredes lederskab på cutting edge lederudviklingsforløb med fokus på at integrere den nye tids mindset og praksis, der åbner for visionært lederskab, innovation og muligheden for at opnå mere med mindre. Book en gratis afklaringssamtale.

Læs mere her
Vi uddanner ledere
Ledernes KompetenceCenter

Vi uddanner ledere

Vores kursusudbud bringer dig videre i din karriere, uanset om du er ny eller erfaren leder. Du kan uddanne dig inden for ledelse, kommunikation, projektledelse, lean, bæredygtig ledelse, mindfulness mm. og få papir på dine kompetencer. Vi tilbyder også en lang række certificeringer.

Se alle vores kurser her
Uddan dig ved siden af jobbet på Cphbusiness
Cphbusiness

Uddan dig ved siden af jobbet på Cphbusiness

Vil du videreuddanne dig ved siden af jobbet? Se de mange fag og uddannelser Cphbusiness tilbyder inden for blandt andet ledelse, IT, kommunikation, markedsføring, økonomi og innovation. Tag fx faget ledelse i praksis, IT-sikkerhed og kommunikation i praksis.

Læs mere her
Få succes med salg og ledelse
Inspired Communication

Få succes med salg og ledelse

Vores tre fokusområder er salg, kommunikation og ledelsesudvikling. Vi hjælper hele vejen fra udarbejdelse af salgsstrategi til salgstræning, mens vi også fokuserer  på Micro Expressions, kropssprog og Emotional Intelligence.

Læs mere her
Tag en masteruddannelse på RUC
Roskilde Universitet

Tag en masteruddannelse på RUC

Med en masteruddannelse fra RUC får du et studieforløb, der tager afsæt i dine erfaringer og relevante problemstillinger, så dine kompetencer matcher dét, der efterspørges på arbejdsmarkedet. Du får således ny faglig viden, mens du bliver undervist i problemløsning, team work og meget mere!

Læs mere her
Specialisér dig i Microsoft Power BI
Kapacity

Specialisér dig i Microsoft Power BI

Vil du kunne lave flotte visualiseringer, som sikrer at dine datas budskab bliver forstået hos modtageren? På Kapacity's Microsoft Power BI kursus lærer du at lave din egen datamodel, berige den med beregninger og forretningslogik samt designe Power BI dashboard og rapporter. 

Se kurserne her
Tag NLP Business Practitioner uddannelse
NLP Aalborg

Tag NLP Business Practitioner uddannelse

NLP Aalborg er branchegodkendt med 20 års erfaring. Certificering med fokus på fx Ledelse, Coaching, Stress, HR eller Salg. Styrk din kommunikation og selvledelse med effektive, konkrete redskaber.

Bliv NLP Business Practitioner

Hvad siger tidligere deltagere?

Ulla Laursen
(5)
Flemming Pedersen
(4)
Klaus Hansen
(5)

Vi samler markedet for kurser og uddannelse

Om finduddannelse.dk

Nu kan du søge blandt Danmarks mest professionelle og kompetente uddannelsesudbydere – og finde præcis den form for kompetenceudvikling, der passer til dine ønsker og behov.

Finduddannelse Danmark står bag søgetjenesten finduddannelse.dk, der giver dig et overblik over markedet for kurser og uddannelser. På finduddannelse.dk kan du søge og finde kompetenceudvikling blandt 4187 kurser og uddannelser - et tal der vokser dagligt. På den måde formidler vi kontakten mellem de vigtigste private og offentlige udbydere og potentielle kursister over hele landet.

Det kan være både forvirrende og besværligt at finde den rette efteruddannelse blandt de utallige udbydere på markedet. Vores koncept bygger på at gøre kursusmarkedet synligt og søgbart, så du nemt og hurtigt kan sammenligne udbuddet af kurser og uddannelse. Derigennem hjælper vi HR-ansvarlige og erhvervsaktive med at finde det uddannelsesforløb, de eller deres ansatte har brug for.

Vi tror på kompetenceudvikling

Efter- og videreuddannelse er af højeste vigtighed for organisationer landet over, så de kan holde sig på forkant med samfundets hastige udvikling. Teknologi, produktionsapparater, kommunikationsformer … udviklingen sker konstant på alle områder, og det kræver en kontinuerlig investering i medarbejdernes kompetenceudvikling.

Men efteruddannelse er ikke kun vigtigt for organisationen. Den enkelte ansatte har ligeledes behov for personlig udvikling og stiller ofte krav til løbende videreuddannelse til gavn for arbejdspladsen men også til gavn for dem selv, så han/hun kan styrke og udvikle sin markedsværdi. Finduddannelse er blandt andet et resultat af tendensen der viser, at erhvervsaktive er begyndt at tage eget ansvar for egen kompetenceudvikling.

Finder du det du søger?

Mener du, at finduddannelse.dk mangler en relevant udbyder af efter- og videreuddannelse? Så tag endelig fat i os! Vores mission er at udbyde en så komplet søgetjeneste som muligt, og det er derfor særdeles vigtigt for os, at alle relevante kurser og efteruddannelser fremgår i vores database.

Sådan fungerer finduddannelse.dk

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Gratis kursusrådgivning