Viser 1-20 af 39
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 39
1
2

Mundtligt kommunikationskursus - bliv skarp på din verbale kommunikation

Mundtligt kommunikation dækker over en bred palette af fagligheder, hvorfor det også er muligt for dig, at finde et kursus der passer lige netop til dit behov. Du finder kurser i både kropssprog, hvordan du brænder igennem – både i grupper og en-til-en-samtaler.  

Mundtligt Kommunikationskursus

Hvad er mundtlig kommunikation?

God mundtlig kommunikation handler blandt andet om at være til stede i situationen, have styr på det centrale i emnet og være opmærksom på de signaler, du modtager fra din samtalepartner eller tilhørerne i forsamlingen. Det lyder let, men alt for ofte er der ting i os selv, der forstyrrer kommunikationen, og vi når derfor ikke helt i mål.

Vi har alle mødt virkelige mestre i mundtlig kommunikation. Det er fascinerende at opleve, hvor ubesværet disse verbale kunstnere fanger vores opmærksomhed, og det er naturligt at konkludere, at de nok har et naturligt talent for mundtlig kommunikation. Det er måske sandt i nogle tilfælde, men ofte vil det handle om mennesker, som har forstået vigtigheden af god mundtlig kommunikation, og derfor har arbejdet seriøst med deres evne til at formidle.

De fleste kurser i mundtlig kommunikation bruger indsigter og metoder fra forskellige vidensområder, f.eks. psykologi, kropsterapi, skuespilteknik og kreativ sprogbrug.

Tag et mundtligt kommunikationskursus

Lige meget om du er nyuddannede, eller har været i felten i mange år, kan et mundtligt kommunikationskursus være med til at give dig ny viden, brushe gammel viden op og give dig kompetencer, du kan bruge i dit daglige arbejde. Første step, er at finde ud af hvilken type viden, du mangler. Ønsker du at blive bedre til verbal kommunikation sådan helt overordnet, assertiv kommunikation, kropssprog, eller argumentation og gennemslagskraft?

Hvilket kursus du skal vælge, handler selvfølgelig om, hvad du arbejder med til dagligt, hvilken viden du mangler, og hvad du gerne vil arbejde med i fremtiden. På siden finder du et bredt udvalg af mundtlig kommunikationskurser, og det burde være muligt at finde noget, lige netop indenfor det område, hvor du mangler viden. De fleste kurser er åbne, hvilket betyder at du sidder sammen med mennesker fra mange forskellige baggrunde og virksomheder. Hvis din virksomhed ønsker en mere skræddersyet løsning, er det muligt at tage firmakurser, som kun er for dig eller dig og dine kollegaer. Her bliver kurset fuldstændig tilpasset jeres virksomhed, og de problemstillinger I sidder med.

Hvilket kursus du skal vælge, og hvilken udbyder, handler om hvad du ønsker at lære. Lige meget hvilket kursus du ender med, kommer du hjem med nye kompetencer og praktisk viden, du kan bruge i din dagligdag. Det vigtigste er, at du læser lidt om den type kurser du ønsker at tage, og finder ud af hvilket niveau du skal bruge, i forhold til hvad kurset tilbyder.

Hvem skal tage et mundtligt kommunikationskursus?

Hvad end du er kommunikationsmedarbejder, marketing manager, nyuddannede eller har været i felten i mange år, så er et mundtligt kommunikationskursus relevant for dig. Det handler mest af alt om, at finde ud af, hvor du gerne vil avancere dig, få flere kompetencer og blive endnu skarpere. Selv hvis du sidder i en helt anden profession kan et mundtligt kommunikationskursus være relevant for dig.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen