Enneagram Master

NLP Aalborg, i Aalborg
Længde
6 Lektioner
Pris
18.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
6 Lektioner
Pris
18.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Få mere information om kurset

Fremragende kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Enneagram Master

Vil du mestre Enneagrammet?

Når du er certificeret Enneagram Practitioner (hos branchegodkendt udbyder), kan du tage vores Enneagram Master uddannelse og opnå certificering som Branchegodkendt Enneagram Master.

Bliv Enneagram professionel

Vil du arbejde professionelt med Enneagrammet skal du have vores branchegodkendte Master uddannelse.På Master uddannelsen får du læring og træning i praksis indenfor de vigtige emner og færdigheder, du skal anvende når du vil benytte Enneagrammet professionelt. Måske ønsker du at støtte andre til forandring med Enneagrammet gennem coaching, formidling eller facilitering.

Det siges om Enneagrammet, at det er nemt at lære (umiddelbart om de 9 typer osv.), men svært at MESTRE. Derfor kræver det grundig uddannelse, hvis du reelt vil kunne arbejde med det professionelt. Du vil lære at mestre:

  • Typeafdækning
  • Tritypes (27)
  • Facilitering
  • Formidling
  • Enneagrammet og teams
  • Konflikthåndtering
  • Coaching og selvcoaching med Enneagrammet

Du får altid meget mere...

Opgradering af din iEQ9 Enneagramtest til 42 siders Professionel profil

Når du tager Practitioner uddannelse i Enneagraminstituttet får du inkl. og gratis vores IEQ9 Enneagramtest og en omfattende personlig rapport (standard rapport) på 22 sider.

Når du fortsætter på Master, bliver din testprofil opgraderet til Professionel version. Du får således den fulde rapport på hele 42 sider. 

Har du allerede selv betalt for opgradering, kan du anmode om at få beløbet modregnet i prisen for din Master.

Læs mere om denne test og profil her:

  • IEQ9 testen

Mindfulness

Som noget helt unikt hos os, får du på alle vores uddannelser indenfor Enneagrammet (og NLP) Mindfulness træning, guidninger og teori. 

Mindfulness er slags "opmærksomheds træning", hvor du kan lære at flytte dit fokus ud af de mange tanker og dermed skabe betragteligt mere indre ro, forebygge og håndtere stress samt styrke koncentration og fokus mm.

Det er naturligvis frivilligt, om du vælger at implementere Mindfulness i forbindelse med uddannelsen - bare et tilbud og en ekstra gave til dig, der ønsker at lære mere om dette.

Du kan lade Mindfulness indgå i din certificering og dermed opnå titel som Mindfulness Practitioner som supplement til dine Enneagram- og NLP certificeringer.

Målgruppe

Forudsætninger: 

Branchegodkendt Enneagram Practitioner eller tilsvarende.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Enneagram Master
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
NLP Aalborg
Maren Turis Gade 2, 2. sal
9000 Aalborg

NLP Aalborg 

Professionel og seriøs! - og så elsker vi at arbejde med mennesker! NLP Aalborg udbyder kurser og uddannelser i NLP og Enneagrammet på grund- og videregående niveau. Derudover tilbyder NLP Aalborg helt unikke coaching, træning og konsulentydelser - både til private...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret