Stresshåndtering

Mere Livsglæde, i Jylland
Længde
14 uger
Pris
12.497 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for mere info omkring opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
14 uger
Pris
12.497 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for mere info omkring opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for mere info omkring opstart

  • Holdundervisning
  • Jylland

Kursusbeskrivelse

14 ugers forløb i stresshåndtering

14 ugers forløb i stresshåndtering

Føler du dig drænet for energi, udkørt, træt, ubeslutsom og trist? Sover du dårligt, har trykken for brystet eller hjertebanken? Føler du indre sitrende uro, er irritabel og har let til tårer? Og har du generelt alt for meget at se til og føler ikke, at du kan overkomme eller overskue det? Dette forløb i stresshåndtering er for dig, der er stressramt og ønsker mere overskud i hverdagen.

Om stress

Stress er ikke en sygdom, som mange forveksler det med. Stress er en hormonel tilstand, og er helt naturlig. Vi oplever alle stress fra tid til anden, og det kan faktisk være nyttigt for os.

Alt for mange mennesker er stressede og ved ikke helt, hvordan de skal komme ud af den tilstand igen. Den kortvarige stress giver energi og en følelse af, at vi har mere overskud og tingene bliver gjort. Det er den kortvarige stress vi her taler om.

Denne tilstand fortager sig ofte igen, når vi er kommet på den anden side af den eller de opgaver vi står overfor. Hvis vi derimod fortsætter med denne tilstand, kommer vi ind i en langvarig stresstilstand. I denne tilstand kan vi blive opgivende, have tankemylder, sove dårligt, have fysiske ubehag, have svært ved at tage beslutninger, have svært ved at overskue selv de mindste ting, have hjertebanken, svedture, koldsved, svimmelhed, hukommelsestab, forværring af sygdomme, og mange andre symptomer.

Om forløbet

Dette forløb kan hjælpe dig med at finde vejen tilbage til en hverdag med arbejde, familie, fritidsaktiviteter og overskud. Du får grundlæggende, og for mange en øjenåbnende, viden om, hvad der dræner dig for energi. Du lærer om årsager og symptomer på stress, depression og udbrændthed. Vi arbejder med at finde ind til den reelle årsag til, at du er udkørt, og du vil få en lang række af praktiske værktøjer og metoder til at komme videre i livet. Værktøjer du kan bruge med det samme.

I forløbet kommer du til at deltage i enkeltstående sessioner med uddannet stressvejleder og i flere gruppe sessioner, hvor sparring med ligestillede giver et ekstra boost. 

Der er i alt 14 sessioner. 13 sessioner til dig som stressramt og en foredragsaften for dine pårørende. Du får både fordybning i dig selv og dine løsninger, ideer og sparring med andre i samme situation som dig.

Målgruppe

Forløbet er dog ikke kun for dig som stressramt, men også for dine pårørende. Stress påvirker ikke kun dig, men også resten af din familie.

Pris

Prisen for dette forløb er kr. 12.497,00

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Stresshåndtering
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Mere Livsglæde
Nørgaardsvej 3
8963 Auning

Mere Livsglæde 

Hos Mere Livsglæde tilbydes både behandling og uddannelse i hypnoseterapi og arbejdet med stress og depression. Hypnose og etik er to ord der bør hænge tæt sammen. Det er vigtigt for Mere Livsglæde, at du kan føle dig tryg ved behandlingen....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret