Kursus

Ledernes Lederuddannelse

Længde
6 dage
Pris
39.800 DKK ekskl. moms
Næste startdato
12 september, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
6 dage
Pris
39.800 DKK ekskl. moms
Næste startdato
12 september, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Lederne Kompetencecenter?

Personlig uddannelsesrådgivning

Praksisnære kurser og uddannelser

En del af Lederne med erfaring fra over 125.000 ledere

Startdato

1 tilgængelig startdato

12 september, 2024

  • Holdundervisning
  • Vejle
  • Dansk
  • Ansøgningsfrist: Senest en uge før kursusstart

Undervisere

Eva Stenby

Eva Stenby har, som partner i Carlsen&E, beskæftiget sig med ledelses- og medarbejderudvikling siden 2009. Hun fungerer som rådgiver og underviser for både offentlige og private virksomheder i Danmark og udlandet og har stor erfaring med leder- og medarbejderudvikling. Hun er certificeret i flere forskellige typer af profil- og analyseværktøjer, E*MBA og certificeret træner i The Human Element® og Radical Collaboration®. Eva er oprindeligt uddannet mejeriingeniør og har desuden mange års praktisk erfaring som leder på alle niveauer af organisationen fra projektledelse til bestyrelse.

Jens Carlsen

Jens Carlsen har, som partner i Carlsen&E, beskæftiget sig med ledelses- og medarbejderudvikling siden 2010. Han fungerer som konsulent, rådgiver og underviser for både offentlige og private virksomheder. Han har stor erfaring med leder- og medarbejderudvikling inden for f.eks. det personlige lederskab, coaching, kommunikation, konflikthåndtering, teamudvikling og samarbejde. Han er certificeret i flere forskellige typer af profil- og analyseværktøjer. Han er uddannet ingeniør, certificeret træner i The Human Element© og Radical Collaboration® og har desuden mange års praktisk erfaring som leder på alle niveauer af organisationen fra projektledelse til direktion.

Kursusbeskrivelse

Ledernes lederuddannelse

Et lederudviklingsforløb for dig, der ønsker at styrke dit lederskab med konkrete redskaber til at skabe retning, følgeskab og resultater. 

Dit udbytte med uddannelsen

Med udgangspunkt i din hverdag som leder lærer du dine egne styrker og udfordringer at kende. Du får indblik i, hvordan du motiverer og skaber tydelige rammer, så du når dine mål sammen med dine medarbejdere.

Du bliver bedre til at træffe beslutninger og håndtere de vanskelige ledelsessituationer, der typisk opstår. Og du får øget dine strategiske ledelseskompetencer til gavn for din organisation.

Udvid dit ledelsesmæssige handlerum:

  • Få indsigt i hvordan du bliver åben og tydelig omkring dine værdier
  • Lær at bruge Inner Development Goals som pejlemærker
  • Lær hvordan du skaber og nærer psykologisk tryghed
  • Få indblik i effektive ledelsesmetoder som f.eks. interessebaseret problemløsning, integreret gruppeudvikling, feedback og High Performance Teams
  • Få viden om hvordan du skaber gode relationer, nærvær og tillid
  • Øg din handlekraft og lær at navigere i krydsfeltet af interesser med mod, optimisme og kreativitet
  • Få et unikt netværk med andre ligesindede ledere 

Uddannelses indhold

Uddannelsen er bygget op omkring to moduler af henholdsvis tre og to dages varighed. I alt 5 dages intensiv undervisning afholdt som internat med overnatning. Derudover får du en adfærdsprofil med en individuel tilbagemeldingssamtale med en af undervisererne. Cirka 14 dage efter sidste modul mødes vi online til en interaktiv mini workshop, hvor der også er mulighed for at danne et fortløbende netværk. 

Der vil være opgaver mellem modulerne, som løses individuelt eller gruppevis sammen med de øvrige deltagere.   

Modul 1 (3 dages internat): 

På dette modul skaber vi plads til fordybelse og du får viden om de vigtige ledelseskompetencer, du skal mestre for at understøtte en attraktiv arbejdsplads med stærk performance og god trivsel. Du lærer dine egne styrker og udviklingsområder at kende og vi fokuserer på relationer og samarbejde. Sammen med resten af deltagerne får du indblik i hvordan du motiverer ved at tydeliggøre mening og formål med virksomheden og teamets arbejde. Du lærer at sætte en inkluderende ramme indenfor hvilken forskelligheder og nye perspektiver kan udfolde sig og bidrage maksimalt til bedre og bæredygtige løsninger. Du vil opleve en forøget tro på dit lederskab og en større indsigt i ledelsesopgaven og derved få større overskud, øget handlekraft og mere ro til at arbejde langsigtet. 

Modul 2 (2 dages eksternat): 
Det er dit team, som får det til at ske. Vi giver dig en række konkrete redskaber til at skabe og understøtte et High Performance Team og øger din evne til at mobilisere teamet og effektivisere beslutningsprocesser. Fokus er også på hvordan psykologisk tryghed og feedback accelererer performance i teamet, hvordan du som leder kan forstå teamets psykologi og hvordan du skaber følgeskab omkring dine visioner. Du får indsigt i værktøjer og frameworks som Team Kompatibilitet, Beslutningsprocesser i FIRO™, Selvledelse, Psykologisk tryghed, Feedback og at arbejde med modstand i forandringer.

Adfærdsprofil og tilbagemeldingssamtale

Du får inden kursusstart tilsendt link til adfærdsprofilen baseret på FIRO™ teorien og får efterfølgende en tilbagemeldingssamtale med en af underviserne. Med udgangspunkt i FIRO™ får du indblik i dine styrker og udfordringer som leder. Du får inspiration til refleksion om dit eget lederskab og indblik i din egen ledermotivation og -adfærd.

Opfølgende mini workshop (2 timer online):

Vi mødes online til en interaktiv workshop og deler refleksioner siden sidst og erfaringer med anvendelse af de nye kompetencer og hjælpeværktøjer. Der vil desuden være mulighed for at etablere et fremadrettet netværk.

Målgruppe

Lederuddannelsen henvender sig til dig, som har nogle års erfaring som leder af medarbejdere og nu ønsker at udvide dit ledelsesmæssige handlerum og styrke dine ledelsesmæssige kompetencer både på det personlige og det strategiske plan. 

Pris

Medlemspris: 33.200 kr. (ex. moms) 

Ikke-medlemmer: 36.900 kr. (ex. moms) 

Prisen dækker undervisning,FIRO-Element B profil, profil tilbagemeldingssamtale samt en telefoniske sparringssamtaler, en online workshop, kursusmaterialer og forplejning – herunder ophold og overnatning på modul 1 og 2. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Ledernes Lederuddannelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 4,4

Baseret på 21 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
Lea Stentoft Berling
09 feb 2020
5/5
Gitte Kanstrup Dupont
09 feb 2020
4/5
Kasper Von Madsen
09 feb 2020
Lederne Kompetencecenter
Vermlandsgade 65
2300 København S

Hos Lederne Kompetencecenter står vi klar med personlig rådgivning og hjælper dig med at kortlægge dine eller din virksomheds behov. Vi er som de eneste i Danmark specialiseret i udelukkende at udvikle og uddanne ledere. Det betyder, at vi har...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret