Kursus

Ledelse med compassion

Længde
5 dage
Pris
29.900 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
5 dage
Pris
29.900 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Lederne Kompetencecenter?

Personlig uddannelsesrådgivning

Praksisnære kurser og uddannelser

En del af Lederne med erfaring fra over 125.000 ledere

Kursusbeskrivelse

Intensivt leder retreat 

I løbet af fem dage på det smukke spahotel, Comwell Kellers Park giver vi dig helt nye strategier til at skabe trivsel og lede på en bæredygtig måde. Omdrejningspunktet for lederudviklingsforløbet er neurovidenskab, mindfulness-teknikker og forskning i compassion.

En af menneskehedens største udfordringer er, at vi er udstyret med en gammel, analog hjerne, der er designet til ganske små samfund. Men vi lever i en moderne, højteknologisk og global verden. Det giver naturligt nok problemer. Og det er vi nødt til at tage alvorligt. Både ledere og medarbejdere oplever jævnligt et alt for presset arbejdsliv, hvor tiden simpelthen ikke slår til. Hverdagen kommer stille og roligt ud af balance, og det har store omkostninger for både organisationer, ledere og medarbejdere. Men hvorfor bliver vi ved med at sende vores hjerner på overarbejde i en tid, hvor vi burde have det så godt?

Med udgangspunkt i den storsælgende bog ”Hjernen på overarbejde – derfor er compassion vores vej til et bæredygtigt liv og samfund” præsenterer kursets to undervisere, psykologerne Vibeke Lunding-Gregersen og Vibeke Wagener, årsagerne til og konsekvenserne af ubalance i menneskehjernen. Og de anviser hvordan fokus på compassion i ledelse både kan give hjernen mere optimale arbejdsbetingelser og understøtte tillid og psykologisk tryghed i organisationen.

Compassion - både i livet og i ledelse - handler om at have sin egen og andres trivsel på sinde, og netop dette er udgangspunktet for de fem kursusdage. Fokus er på din personlige lederudvikling, på træning af din opmærksomhed gennem mindfulness-teknikker og på at give dig nye og bedre strategier til at udøve bæredygtig ledelse.

Ledelse med compassion har dokumenteret positiv indflydelse på

  • Trivsel – både hos dine medarbejdere og dig selv
  • Lyst til at tage aktivt del i optimeringen af organisationen
  • Tryghed til at sige din mening og navigere sikkert i skiftende rammer
  • Mod til at tage initiativ og udvikle nye ideer
  • Positive relationer og bedre samarbejde mellem dine medarbejdere

Forløbet er baseret på forskningsmæssig viden om menneskets natur og om menneskehjernen og dens design og funktion. Tilgangen til ledelse er, at ledelse først og sidst handler om relationer, og derfor kræver indblik i menneskehjernen generelt og vores egen specifikt. 

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, som har fokus på trivsel og som ud fra en veldokumenteret metode ønsker nye og bedre strategier til at lede dig selv og andre på en bæredygtig måde.

Eksamen og diplom

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Pris

Medlemspris: 26.900 kr. (ex. moms)

Ikke-medlemspris: 29.900 kr. (ex. moms)

Prisen inkluderer:

  • Undervisning
  • Kursusmaterialer
  • Bogen ”Hjernen på overarbejde” skrevet af kursets underviser
  • Enkeltværelse med bad på Comwell Kellers Park
  • Fuld forplejning incl. morgenbuffet, frokost, kaffebuffet og tre-retters middag
  • Adgang til spa & wellness alle dage

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Ledelse med compassion
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 4,7

Baseret på 10 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
4/5
Tine Wøbbe
09 feb 2020
4/5
Henrik Appel Esbensen
09 feb 2020
5/5
Klaus Bondam
09 feb 2020

Det gav mig en række konkrete redskaber til at løse en række af de udfordringer jeg kæmper med i mit daglige arbejde. Det havde en personlig og psykologisk tyngde, som jeg sætte...

Vis alt
Lederne Kompetencecenter
Vermlandsgade 65
2300 København S

Hos Lederne Kompetencecenter står vi klar med personlig rådgivning og hjælper dig med at kortlægge dine eller din virksomheds behov. Vi er som de eneste i Danmark specialiseret i udelukkende at udvikle og uddanne ledere. Det betyder, at vi har...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret