Det siger vores kunder om finduddannelse.dk

Vil du vide, hvad andre kunder synes om deres samarbejde med finduddannelse.dk? Du kan her læse et udpluk af referencer fra uddannelsesudbydere, der samarbejder med os i deres online markedsføring af kurser og uddannelser.

Vi arbejder tæt sammen med en bred vifte af udbydere på uddannelsesmarkedet og stræber efter altid at gøre vores bedste for vores kunder. Derigennem skaber vi fundamentet for et langsigtet og givende samarbejde.

Skal finduddannelse.dk være en del af jeres online markedsføring?

Annoncér hos os

TECPå TEC betyder efteruddannelse en hel del, vi værdsætter de mange kursister, hvor nogle
i sin tid også var elever. Derfor er det også vigtigt for os at komme bredt ud med vores
kursusudbud og her er finduddannelse.dk en stærk platform i samspil med alt det andet
vi gør.

Vi har været et år på ”prøve” og har lige besluttet at forlænge vores aftale, også fordi vi
har et godt samarbejde og en god forståelse for vores behov.

Morten Bo Berthelsen
Kommunikationschef
TEC

Nordcon Nohrcon har benyttet finduddannelse.dk igennem en længere årrække som supplement til den øvrige markedsføring af vores arrangementer og uddannelser inden for især byggeri og offentligt indkøb for at opnå øget synlighed overfor uddannelsessøgende.

Vores kontaktperson har altid været imødekommende og fokuseret på, at vi som kunde opnår de ønskede resultater - og virksomheden er god til at dele ud af dens generelle viden om
efteruddannelsesmarkedet på gå-hjem-møder og i interessante rapporter.

Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingansvarlig
Nohrcon

Pharmakon Pharmakon og finduddannelse stiftede bekendtskab i 2019. Visionen for vores samarbejde
er at udbrede kendskabet til vores kurser, som vi udbyder på forskellige niveauer indenfor
Life science industrien. På de få måneder, hvor vi har brugt finduddannelse som
markedsføringsplatform, har vi allerede modtaget en del henvendelser.

Der er fin opfølgning fra vores samarbejdspartner. Dette giver en tryghed for os
som investor, at vores leverandør er bevidst om os.

Elizabeth Ruelykke
Kursuskoordinator
Pharmakon

UCLVi samarbejder med finduddannelse.dk og kurserforledige.com, for at nå ud til målgrupper,
vi ikke selv fanger med vores normale markedsføring. Vi har haft et samarbejde i en del år,
men har udvidet dette kraftigt, da vi tror på, at der ligger meget uudnyttet potentiale i
platformene.

Jeg har løbende en tæt dialog med vores kontaktperson, hvor vi hele tiden prøver at gøre det lidt bedre.

Sune Oxenvad
Teamkoordinator, Marketing og Event
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

LederneVi har i en årrække samarbejdet med finduddannelse.dk, og vi er meget tilfredse med
resultatet heraf. Vi får både leads og konkrete tilmeldinger til vores kurser og uddannelser,
og selve platformen er nem og intuitiv at arbejde med.

Derudover er det vores oplevelse, at der altid er en rigtig god service og hjælpsomhed fra vores kontaktpersons side af, som også gerne følger op med statistik og input til løbende forbedringer.
Alt i alt et gnidningsfrit og udbytterigt samarbejde.

Sissel Nielsen
Digital Marketing Manager
Ledernes Kompetencecenter

Fitness Institute har samarbejdet med finduddannelse.dk i flere år for at øge kendskabet
til vores uddannelser og kurser. Vi får løbende henvendelser fra potentielle elever, som vi
kan tage kontakt til.

Vi er godt tilfredse med vores kontaktperson, som går meget op i at vi får det bedste ud af
samarbejdet.

Malene Vestergaard Jensen
Fitness Institute

Vi og jeg har arbejdet sammen med findudannelse.dk for at udbrede kendskabet til vores efteruddannelser og kurser. Vi har altid oplevet en rigtig god service fra vores kontaktperson, som giver os gode tilbud, leverer statistikker, og udfordrer vores mindset.

Finduddannelse.dk er en ligetil portal, som er en god indgang til at få leads.

Kristoffer Mølstrøm
Kommunikationskonsulent
Erhvervsakademi Midtvest

Compass AcademyCompass Business Academy har i flere år arbejdet sammen med finduddannelse.dk for at udbrede kendskabet til vore kurser. Vi har følt os godt behandlet, med en god service, og vi har fået en platform til at udbrede vore kurser til et større forum over nettet. Vi er derfor meget glade for samarbejdet.

Niels Fester
Founding Partner
Compass Academy

AxeptVi har hos Axept A/S benyttet finuddannelse.dk som markedsføringsplatform i en årrække, og vi er godt tilfredse. Vi får løbende kontakt til nye kursister, og selve systemet er brugervenligt og overskueligt at arbejde med. Samtidig oplever vi en stor imødekommenhed fra vores kontaktperson, som servicerer os med statistikker og anden anvendelig information, og så deler han gerne ud af god råd og erfaringer i forhold til yderligere at højne vores udbytte af investeringen i Finduddannelse.dk. Det sætter vi stor pris på. En varm anbefaling herfra.

Lene Storgaard
Bogholder
Axept 

Dansk ByggeriDansk Byggeri har brugt finduddannelse.dk gennem flere år, og vi kan se, at vi når ud til endnu flere kursister via den platform. Systemet er ligetil og let at bruge, og vores kontaktperson er utrolig hjælpsom og venlig og har altid fokus på vores behov. Vi får løbende tilsendt relevante statistikker, der viser, hvad vi konkret får ud af vores investering. Vi er meget glade for samarbejdet og kan kun anbefale finduddannelse.dk til andre.

Dea Jahns
Kommunikationskonsulent
Dansk Byggeri

Kursuscenter SputnikVi har nu brugt finduddannelse.dk i et par år og kan se, at vi kommer i kontakt med nye kursister ad den vej. Systemet fungerer godt, og det er nemt at ændre i beskrivelser, oprette datoer og se statistikken for sine brugere. Vi er meget tilfredse med kontakten til vores samarbejdspartner hos finduddannelse.dk, som altid er klar til at hjælpe og har fin forståelse for vores behov og vilkår som kursusvirksomhed.

Lene Holst Holmgård
Kommunikationsmedarbejder
Kursuscenter Sputnik

Business InstituteBusiness Institute har gennem flere år samarbejdet med finduddannelse.dk for at udbrede kendskabet til vores uddannelser, og vi får herigennem konkrete leads.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet; medarbejderne hos Finduddannelse.dk er kompetente, servicemindede, hurtige til at hjælpe med ændringer og altid med et smil på læben.

Finduddannelse.dk evner på bedste vis at forholde sig til netop vores uddannelser og giver god sparring uden at ’over-sælge’ deres egne ydelser. Jeg kan kun anbefale samarbejdet til andre. 

Chrestina Munkholm Ib
Studieleder
Business Institute 

RetorikfirmaetMed finduddannelse.dk får man et tæt og professionelt samarbejde om at finde interessenter til ens ydelser. De er altid hurtige til at svare på spørgsmål og til at hjælpe. Og når det kommer til det, det hele handler om, nemlig mere synlighed og flere kursister, så performer de også der med relevante henvendelser og gode kontakter.  

Vi vil helt sikkert bruge finduddannelse.dk mange år fremover. 

Henrik Høen-Beck
Partner og kontaktchef
Retorikfirmaet



Erhvervsakademi Aarhus"Vi får henvendelser ind fra finduddannelse.dk og kurserforledige.com fra en række potentielle kunder, som vi ikke når ud til gennem vores egen markedsføring. Derudover er vores kontaktperson god til at følge op med konkrete forslag, statistik, forbedringer til vores nuværende indhold og nye tiltag, så vi altid er opdateret på mulighederne.

Serviceniveauet er højt, og jeg kan godt lide leverandører, der er interesseret i dit velbefindende hele året – og ikke kun, når det er tid til at forny kontrakten.
Vores kontaktperson tager stort ansvar for, at vi får udbytte af vores investering."

Henrik Varmark
Marketingchef
Erhvervsakademi Aarhus

Dania Erhverv"Dania Erhverv, efteruddannelse v. Erhvervsakademi Dania er yderst tilfredse med samarbejdet med finduddannelse.dk og kurserforledige.com. Vi får løbende henvendelser fra vores kontaktperson om mulige forbedringer i vores markedsføring og vores henvendelser og opgaver bliver løst hurtigt og professionelt.  Vi er meget tilfredse med samarbejdet "

Pernille Malloul
Chefkonsulent
Dania Erhverv


DTU"Center for Videreuddannelse har gennem en årrække benyttet finduddannelse.dk til markedsføring af vores videreuddannelser.

Vi har stor gavn af samarbejdet, som sikrer os en god synlighed og det er let for vores kunder at komme i kontakt med os via kontaktformularen.

Det har stor betydning for os, at der sikres en løbende opfølgning på vores ønsker og behov."

Lotte Leifing
Institutkoordinator
DTU Diplom, Center for Videreuddannelse


Gottleben om Finduddannelse.dk
"Gottleben bruger finduddannelse.dk som fast samarbejdspartner. Vores kunder føler sig godt til rette i finduddannelse.dk's univers, og vi er glade for, at der linkes direkte til vores egen hjemmeside. Vi har god respons på vores annoncering, og vi oplever en kompetent og personlig service, som gør samarbejdet til en fornøjelse."

Kaare Thomsen
Direktør
Gottleben

DNV-GL

"DNV GL Business Assurance har i flere år arbejdet sammen med finduddannelse.dk for at udbrede kendskabet til vore kurser. Vi har derved fået en platform til at udbrede vore kurser til et større forum. Vi nyder også godt af deres målrettede SEO, og vi er derfor meget glade for samarbejdet."

Line Tarber
Online Marketing Project Manager
DNV GL Business Assurance Denmark A/S

RUC om samarbejdet med Finduddannelse.dk"Institut for Kommunikation, Virksomhed og Informationsteknologier på Roskilde Universitet har annonceret for instituttets tre masteruddannelser gennem finduddannelse.dk i en årrække.

finduddannelse.dk har altid leveret topkvalitet service og arbejdet meget professionelt med markedsføring af vores masteruddannelser. Det har givet sig udslag i mange konkrete henvendelser til masteruddannelserne og givet mulighed for at indgå i en dialog med potentielle studerende."

Daniel Lord
Teamleder for Mastersekretariatet
Institut for Kommunikation, Virksomhed og Informationsteknologier
Roskilde Universitet

Professionshøjskolen Metropol

"Jeg har oplevet uovertruffen service i mit møde med Kurserforledige.com. Altid reageres der lynhurtigt og kompetent.

Samtidig har min kontaktperson hjulpet mig med at træffe gode marketingvalg ift. det, der er vores forretning.

Jeg føler mig fuldstændig tryg i, at min kontaktperson ikke forsøger at sælge mig noget jeg ikke har brug for. Hvis alle tænkte salg, som Kurserforledige.com gør det, ville vores oplevelse af begrebet af "sælger-agtig-adfærd" være positiv. Mine varmeste anbefalinger."

Jakob Skov,
Projektleder for 6 ugers selvvalg, Institut for Ledelse og Forvalting,
Professionshøjskolen Metropol

Itucation Kurser

"Itucation er utrolig glade for samarbejdet med Kurserforledige.com, hvor alle vores IT kurser er præsenteret og beskrevet. Vi har rigtige gode resultater, da vi får mange nye kursister henvist via deres hjemmeside.

Vi kan klart anbefale at benytte deres service." 

Tine Faith Madsen, Marketingassistent
Itucation

Københavns Erhvervsakademi"KEA Center for Efteruddannelse har været samarbejdspartner med Finduddannelse.dk i et par år, og det har givet udslag i rigtig mange henvendelser til KEAs efteruddannelser.

Finduddannelse.dk arbejder meget professionelt, og vi er godt tilfredse med samarbejdet."

Jette Gynther Nielsen, Markedskoordinator
KEA Center for Efteruddannelse

Commitment Lab

"Commitment Lab har gennem vores profil hos kurserforledige.com i 2012 opnået mere trafik og flere interessehenvendelser på vores uddannelser.

Medarbejderne hos kurserforledige.com er på samme tid fagskarpe, tålmodige og hjælpsomme. Vi værdsætter de gode råd og tips til SEO og synlighed, men også Kurserforledige.com's forståelse for at udarbejde løbende aftaler, der matcher vores specifikke behov.

Vi ser frem til et fortsat udbytterigt samarbejde og til stadig styrket indsigt i de lediges søgemønster."

Tine Nyholm, direktør
Commitment Lab

Rybners Kursuscenter"Rybners har siden vi startede vores samarbejde med finduddannelse.dk haft mange kontakter vedr. uddannelser for ledige. finduddannelse.dk er altid søde til at vejlede og gøre opmærksom på nye muligheder for at 'blive set'."

Jørgen Clement
Afdelingsleder Rybners

Bureau Veritas"Vi har samarbejdet med finduddannelse.dk i et par år nu. Vi har i samarbejde med finduddannelse.dk efterhånden fundet det rigtige set-up, hvilket har givet mere trafik og flere interessehenvendelser.

Finduddannelse.dk har været meget serviceminded og opfølgende i den proces. De ved, at deres succes afhænger af kundens succes, og vigtigst af alt handler de derefter.

Bureau Veritas opfatter derfor samarbejdet med Finduddannelse.dk som professionelt, kvalitetspræget og udbytterigt."

Tomas Riegels-Jørgensen,
Sales & Marketing Manager, Bureau Veritas

At Work"At Work Skolen har samarbejdet med finduddannelse.dk i årevis, og deres kunnen har altid stået i forhold til ydelsens pris.

De dokumenterer deres kunnen, arbejder målrettet for at forbedre synligheden og er altid åben for dialog.

Finduddannelse.dk evner flot at forholde sig til netop vores ydelser og er altid til at fange telefonisk for en snak og tilpasning, så det bedste resultat opnås for begge parter."

Thomas Gregersen
Adm. direktør, At Work A/S

2Bt Consulting"Vi har nu samarbejdet med finduddannelse.dk siden august 2010, og vi har absolut fået valuta for pengene. Mit arbejde er blevet nemmere. Vi er meget glade for samarbejdet, der fungerer upåklageligt. Når vi har haft brug for hjælp til det ene eller andet, er den der straks. Vi er også annoncører på Kurserforledige.com, og hver gang vi ønsker at ændre en annonce, rettes dette straks.

Jeg kan kun anbefale samarbejdet til andre, der ønsker at få spredt deres budskab ud til mange til en fornuftig pris."

Kim M. Soelberg Jørgensen
2Bt Consulting  

Cadskolen"Cadskolen er meget tilfredse med samarbejdet med finduddannelse.dk, som har en meget høj kundeservice.

Vi har igennem finduddannelse.dk opnået mange tilmeldinger til vores kurser og høstet stor tilfredshed fra kursisterne.

Vi kan kun anbefale finduddannelse og håber på fortsat godt samarbejde."

Helle Majgaard
Cadskolen A/S

Kjerulf og Partnere"Kjerulf & Partnere A/S har gennem tilknytningen til finduddannelse.dk opnået kontakt til og modtaget ordrer fra virksomheder og institutioner, som vi ellers ikke tidligere har opnået forbindelse til.

Informationerne om de tilsendte leads er meget konkrete og dækkende, ligesom fremsendelsen fungerer hurtigt og effektivt. Vi er samlet set meget tilfredse med samarbejdet med finduddannelse.dk."

Marianne Camacho
Kjerulf & Partnere A/S

Attractor Kurser"Vi er yderst tilfredse med finduddannelse.dk. Vi har siden starten oplevet en stor søgning på særligt en håndfuld af vores kurser. Det er mit indtryk, at vi gennem siden får flere henvendelser fra en målgruppe, vi ikke tidligere har haft så godt fat i. Nu ligger bolden på vores banehalvdel med at konvertere endnu flere henvendelser til salg af kurser og uddannelser.

Samtidig vil jeg fremhæve finduddannelse.dk's nyhedsbrev, som har været en fint medie til at skaffe interesse om helt specifikke uddannelser. Endelig tiltaler serviceniveauet og den nordeuropæiske platform mig ved en side som finduddannelse.dk."

Martin Christiansen
Chefkonsulent, Marketing, Attractor

Niels Brock"På Niels Brock er vi yderst tilfredse med de ydelser og den synlighed, vi køber hos finduddannelse.dk

Vi har fået mange kunder gennem finduddannelse.dk og vores kontaktperson følger op og forklarer - og er altid venlig og servicemindet.

Resultaterne er synlige og dokumenterbare."

Hanne Alsbirk
Mediechef, Niels Brock

AIS Sprog"Vi har været glade for at bruge finduddannelse.dk og har derfor udvidet vores samarbejde til også at gælde Sydsverige. Interesserede kan her finde os, og vi kan mødes uforpligtende på dette medie.

Finn Steffens - AIS SprogDet fungerer godt det hele, og vi har nydt det gode samarbejde og samspil med personerne hos Finduddannelse.dk."

Finn Steffens, Direktør
AIS Sprog

AVT Business School"AVT Business School har nu gennem længere tid benyttet os af finduddannelse.dk og Utbildning.se. Vi er meget tilfredse med samarbejdet. Det lever fuldt op til de ønsker, vi har til samarbejdspartnere.

De er professionelle og målrettede. Og ikke mindst så kan vi se udbyttet af vores investering."

Christian Dehn, MBA
CEO, AVT Business School

Best Practice Education"Vi har siden August 2009 samarbejdet med finduddannelse.dk. I starten var vi meget skeptiske omkring konceptet, og hvad præcist udbyttet ville være. finduddannelse.dk har imidlertid vist sig at være en fornuftig investering, og en fremragende samarbejdspartner.

finduddannelse.dk forstår at servicere deres kunder. Der er ikke langt fra ide til handling, og de formår at lave kvalificeret opfølgning på deres kunder.

Der bliver hele tiden arbejdet med optimering af vores udbytte, og det giver resultater. Derfor har vi også valgt at forlænge vores aftale med finduddannelse.dk"

Ulrik Minet,
Best Practice Education Aps


A-2"A-2 A/S blev oprettet som kursusudbyder hos finduddannelse.dk i foråret 09. 

Siden vi kom på med vores kurser og uddannelser har vi fået nogle meget seriøse henvendelser fra et bredt udvalg af danske firmaer. I alle tilfælde har det været nogle meget seriøse kontakter og vi har booket kurser og uddannelser med 90% af de nye kontakter

Vores oplevelse af finduddannelse.dk’s medarbejder team er også meget positivt. Der går ikke lang tid fra vi kommunikerer om ændringer eller tiltag før det ligger ude på siden og alle har en meget positiv tilgang til os som kunde. 

Nini Brandt - A-2Vi har helt sikkert fået alle forventninger indfriet – og mere til!"

Nini Brandt,
A-2 A/S

Officekursus.dk"finduddannelse.dk har for vores virksomhed været et spændende bekendtskab, Igennem et godt og effektivt samarbejde med finduddannelse.dk's medarbejdere har vi fået en del kundehenvendelser, som har ført til konkret salg. 

Vi har oplevet en massiv eksponering af vores kurser, og hvor der virkelig er taget hånd om optimeringen af søgeord i forhold til søgninger på Google.

Samarbejdet er meget troværdigt, og der sker noget når vi stiller konkrete ønsker eller forslag om ændringer af de opslåede kurser, og det sker hurtigt – kort sagt fungerer vores samarbejde yderst tilfredsstillende.

Vi kan absolut anbefale dette koncept til andre virksomheder, for her får du ”value for money” modsat andre lignende koncepter."

Finn Kähler,
Konsulent, Officekursus.dk

Aalborg Universitet"Sekretariatet for Efter- og Videreuddannelse ved Aalborg Universitet har siden juni 2008 anvendt finduddannelse.dk som markedsføringskanal.

Sekretariatet har konstateret, at vi får mange henvendelser fra potentielle studerende ad denne vej. Sammen med den service som finduddannelse.dk tilbyder med løbende fremsendelse af statistik over interessetilkendegivelser, samt automatisk fremsendelse af forespørgsler, har samarbejdet været meget nyttig i det daglige arbejde.

Resultatet har været flere konkrete ansøgninger fra studerende, der har fundet oplysninger om Aalborg Universitets efteruddannelsesudbud ad denne vej.

På denne baggrund har Sekretariatet for Efter- og Videreuddannelse besluttet at fortsætte samarbejdet med Finduddannelse.dk i 2009."

Ann-Pia Valentin Sørensen,
Områdeleder, Sekretariatet for Efter- og Videreuddannelse