Viser 1-20 af 195
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 195
1
2
3
4
...
10

Læs mere om efteruddannelse og kurser for dig i sundhedssektoren

Efteruddannelser inden for social og sundhed berører emner indenfor sundhedssektoren, arbejdsmiljø, motion og livsstil samt alternative efteruddannelser og kurser.

På finduddannelse.dk finder du efteruddannelser og kurser inden for området social og sundhed. Der er et stort udvalg af kurser i for dig som er ansat i sundhedssektoren. Find efteruddannelser, hvor du kan blive som kostvejleder, sundhedsagent, sundhedscoach eller alternative uddannelser. Det kan også være, du søger en akademiuddannelse inden for sundhedssektoren.

Social og sundhed uddannelse

På efteruddannelser inden for for social og sundhedssektoren lærer du bl.a. at hjælpe folk, som har brug for pleje og omsorg. Omsorgen kan både være i form af regulær sygepleje og ved hjælp af praktiske aktiviteter. Du lærer også at tilrettelægge dit eget arbejde.

En social og sundhed uddannelser til dig

Disse kurser og uddannelser er for alle:

  • hjemmehjælpere
  • sygehjælpere
  • social- og sundhedshjælpere
  • beskæftigelsesvejledere
  • social- og sundhedsassistenter
  • plejehjemsassistenter
  • pædagogmedhjælpere
  • pgu’ere og dagplejere o. lign.

Du er måske i en periode, hvor du trænger til ny viden og at forny dig, og der kan det være oplagt at tage et kursus eller en social og sundhed uddannelse. Det kan også være, at du vil prøve kræfter med alternative uddannelser såsom kinesiologi, akupunktur eller lignende, som kan være et fantastisk supplement til det, du allerede arbejder med i dag inden for det sociale og sundhedsfaglige område. 

Hvad er sundhedsektoren?

Sygeplejersker og andet sundhedspersonale har også brug for en jævnlig opdatering af deres kompetencer. Som sygeplejerske er der mange muligheder for at specialisere sig, så derfor er det en god idé at søge og sammenligne de forskellige muligheder, som findes på området.  

Akademiuddannelser inden for social og sundhed

Der findes en række akademiuddannelser inden for social og sundhed. Du vil her kunne tage en akademiuddannelse, som er inden for dit felt, og som derfor er målrettet dig og dit fagområde. Har du lyst til at se alle de forskellige akademiuddannelser, så kan se dem samlet her.

Social og sundhed uddannelse

Tænker du på at blive sundhedscoach?

Du kan også uddanne dig som coach inden for sundhedssektoren. Det kan fx være som løbecoach, sundhedscoach eller stresscoach.

Der findes mange forskellige uddannelser og kurser inden for coaching. Søger du en oversigt over dem alle, så finder du dem i kategorien coaching.

Alternativ behandling - social og sundhed uddannelse

Endelig findes der også mange efteruddannelser i alternativ behandling - workshops, kurser og foredrag.

Som nævnt tidligere, kan det være, du allerede er uddannet inden for det konventionelle område og gerne vil efteruddanne dig inden for en mere alternativ retning. Så har du muligheden med et forløb, hvor du bygger videre på din traditionelle uddannelse.

Eller måske vil du gerne uddanne dig til zoneterapeut eller en anden lign. gren inden for dette felt. Der er altid en god idé at undersøge det felt, du søger uddannelse inden for, inden du træffer dit valg.

Akademiuddannelse i sundhedspraksis eller i socialt arbejde

Uddannelsen i sundhedspraksis har fokus på en helhedsforståelse af det social- og sundhedsfaglige område, og du får redskaber, så du kan se sammen­hænge, tænke i helheder og reflektere over din egen praksis. Du bliver i stand til at analysere og vurdere prak­sisnære problemstillinger på et fagligt og metodisk grundlag.

Med en uddannelse inden for social og sundhed i det sociale arbejde får du en fleksibel videreuddannelse målrettet socialarbejdere i frivillige og private organisationer samt socialarbejdere og sagsbehandlere i den offentlige sektor, som ønsker at opkvalificere deres arbejde.

Du får en kompetent efteruddannelse, som vil give dig nye muligheder inden for dit arbejdsområde, og du bliver klædt på til at handle i situationer, der, inden din social og sundhed uddannelse, var svære at finde en løsning på. 

Sundhedskonsulent? Motivér andre til en sundere livsstil

Med en uddannelse som sundhedskonsulent bliver du i stand til at hjælpe andre til en sundere livsstil. Med en social og sundhed uddannelse som sundhedskonsulent kan du vælge at starte eget, arbejde i institutioner eller noget helt tredje med din nye viden. 

For at blive sundhedskonsulent skal du have en bachelor og erhvervserfaring. 

Find din uddannelse inden for det sundhedsfaglige område ovenfor i listen!

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen