Viser 1-13 af 13
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-13 af 13

Tag et Mindfulness kursus - skab ro og overblik i din hverdag

Med et mindfulness kursus lærer du at slippe forstyrrende tanker og være fuldstændig tilstede i nuet. Du får værktøjer til aktivt at mindske dit eget stressniveau og du kan arbejde på at forbedre dit fokus når du er på arbejde.

På finduddannelse.dk kan du finde netop det mindfulness kursus, der passer til netop dig og din situation. Du kan tage mindfulness kurser  i f.eks. København eller Århus.

Tag et kursus i mindfulness og find ro og overblik

Hvad opnår man ved hjælp af mindfulness?

Mindfulness, det at kunne slippe forstyrrende tanker for derigennem at kunne være tilstede i nuet, siges at kunne forbedre dit mentale helbred.  Anvendelse af Mindfulness-metoden kan således mindske symptomer på stress, angst og depression - de store psykiske folkeplager, som ansatte såvel som arbejdspladser kæmper imod. Du får, med et mindfulness kursus, værktøjerne til at finde ro og fokus til at løse dine opgaver. Du bliver bedre til at prioritere, og til at udelukke stressende og forstyrrende tanker. 

I mindfulness er de buddhistiske meditationsteknikker blevet frigjort fra deres oprindelige religiøse kontekst. Istedet er de tilpasset vores behov for f.eks. stresshåndtering, fokus og nærvær. Med det rette kursus kan du mindske dit eget stressniveau og du vil blive mere nærværende både på arbejdspladsen og derhjemme. 

Du kan læse mere om, hvad mindfulness kan gøre for dig her.

Hvad får du ud af et mindfulness kursus?

Et mindfulness kursus åbner op for en række værktøjer du kan udnytte i din hverdag. Som udgangspunkt er mindfulness en meditationsteknik, og et tankesæt du skal tilegne dig gennem øvelse.

På kurset vil du blive stillet overfor forskellige emner og værktøjer:

  • Undgå negative tankesprialer
  • Mindsk stress-niveauet ved gennem nærvær at skabe overblik - også i travle situationer
  • Lær at gear ned, når du har fri - og få dermed mere balance
  • Træf beslutninger ved at prioritere
  • Opnå mere effektivitet gennem fokus og koncentration

Alt ovenstående munder ud i en større arbejdsglæde, som du kan tage med dig hjem, når du holder fyraften. Derudover kan et mindfulness kursus give dig mere overskud derhjemme, da du får lettere ved at lægge de forstyrrende elementer fra dig, såsom arbejde og deadlines, og være til stede i nuet sammen med din familie. Et kursus i mindfulness kan således være en del af en ny livsstil og et nyt fokuspunkt for din hverdag. Derfor ligger der stor værdi i et mindfulness kursus, både for dig som privatperson og for dig som karrieremenneske.

Som leder kan du finde gode værktøjer i forløbet, da det som sagt giver dig ro og nærvær i din arbejdsmæssige rolle.

Hvilket mindfulness kursus skal du vælge?

Inden for mindfulness har du mulighed for at finde kurser, både for dig der intet kender til metoden, og dig som allerede har arbejdet med mindfulness. Derudover finder du masser af kurser som tager specifikt fat i fx stress, mindfulness på arbejdet, eller som mindfulness instruktør.

Du kan både finde kurser i mindfulness som foregår henover en weekend, eller et 8 ugers mindfulness kursus. Du kan finde et mindfulness kursus i både Aarhus, København, Odense og resten af landet. Hvis du ikke har tid til et fysisk møde, kan du også finde mindfulness kurser online, hvor du kan tage kurset i dit eget tempo. Det er også muligt at finde mindfulness kurser som firmakursus, hvor hele firmaet får et indblik i mindfulness.

Bliv mindfulness instruktør

Måske vil du tage en mindfulness instruktør uddannelse og selv undervise i mindfulness? Med det rette kursus får du kompetencerne til at give værktøjerne videre til andre. Du får mulighed for at holde workshops med dine kolleger eller du kan starte op med dine egne kurser. Du får mulighed for at tilføre værdi for andre mennesker og din virksomhed. 

Se også: Kurser i meditation

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier