Viser 1-6 af 6
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-6 af 6

Styrk dine sproglige færdigheder med et spansk kursus

På denne side kan du finde en lang række relevante spansk kurser. Spansk er modersmål for næsten 400 millioner mennesker i hele verden og det officielle sprog i 20 lande. Udover Spanien finder man den største koncentration af spansktalende lande i Latinamerika. Sproget har sin oprindelse i den gamle spanske provins Castilien, og oftest bruges ordet castiliansk som synonym for spansk.

Deltag på et af nedenstående spansk kurser og bliv bedre til at mestre det spanske sprog. I oversigten kan du finde netop det spansk kursus, der passer til dit sproglige niveau samt, hvilket område, du ønsker mere viden om. Du kan få spansk undervisning i mange forskellige byer landet over. Alternativt kan du vælge at tage dit spansk kursus via fjernundervisning eller som skræddersyet kursus for dig og dine kolleger direkte i jeres virksomhed.

Oversigt over kurser i spansk på alle niveauer - firmakurser, e-learning og åbne hold

De sidste årtier er interessen for at lære spansk steget voldsomt blandt danskerne. Det afspejles også på landets gymnasier og handelsskoler, hvor spansk i dag er langt mere populært end fransk. Spansk er et meget smukt sprog, og danskerne rejser både mere og længere væk. Begge dele er nok en del af forklaringen på den øgede interesse for sproget.

Et spansk kursus er også vigtigt for din virksomhed

I en erhvervsmæssig sammenhæng er der kun gode grunde til, at en del af medarbejderstaben i de danske virksomheder behersker det spanske sprog. Ser man isoleret på Sydamerika, har kontinentet i modsætning til mange andre områder i verden, gennemlevet en konstant vækstperiode de seneste år.

Mange lande i Sydamerika har fået en særdeles købestærk og vestlig orienteret middelklasse, som også er potentielle kunder for danske firmaer. Samtidig har landenes regeringer fået råd til at lave store projekter og investere i den offentlige infrastruktur, som også giver rige muligheder for det danske erhvervsliv.

Heldigvis ser det også ud til, at den værste krise i Spanien er overstået, og den iberiske halvø vil altid være et oplagt marked for danske virksomheder med et internationalt udsyn. I det igen mere købestærke USA har omkring 12 % af befolkningen i dag spansk som det oprindelige modersmål.

Sådan vælger du det rette spansk kursus

Der findes flere forskellige spansk kurser at vælge i mellem. Det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvad dit mål er med kurset, så du finder det spansk kursus, der passer bedst til dig.

Overvejelser ved valg af spansk kursus er f.eks:

  • Er det kun mig, eller er vi flere fra virksomheden, der har behov for et spansk kursus?
  • Inden for hvilket område har jeg brug for at blive bedre til spansk (forretning, kultur, grammatik etc.)?
  • Kunne det være en idé at tage hele eller dele af kurset via e-learning?
  • Hvilket sprogligt niveau skal kurset være på?
  • Er der behov for, at jeg tager ud af huset for at deltage på kurset?
  • Har jeg behov for individuel spansk undervisning eller undervisning på et hold?

Ovenstående kan være med til at hjælpe dig med at vælge den rette type spansk kursus. Vælger du f.eks. et kursus, der afholdes for dig og andre kolleger direkte i jeres virksomhed, eller ender valget på individuel undervisning, får du uddannelse i spansk, der er skræddersyet præcist til dine behov. Det kan også være, at du har behov for et spansk kursus, der gør dig klogere på f.eks. faglige termer, forretningskultur eller noget helt tredje.

Hvor kommer det spanske sprog fra?

Sproget spansk kommer oprindelig fra latinske dialekter, der blev udbredt fra de nordspanske provinser sydpå til Castillien, hvor sproget langsomt udviklede sig til det dominerende handels- og regeringssprog. Senere spredte sproget sig til Amerika via opdagelsesrejsende og kolonitidens udstationerede administratorer.

Det er i denne sammenhæng vigtigt at tilføje, at ny forskning viser tydelige relationer til det russiske sprog, der går så langt tilbage som til Djenghis Khans tid. Da denne væltede ned over de russiske og efterfølgende de europæiske stepper. Og en af hans væsentligste meritter er det spanske 'B', som i oprindeligt er i slægt med det russiske.

Tip: Søger du andre sprogkurser end et spansk kursus? Så tjek vores liste over alle kurser på flere sprog her!

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen