Plan A Projects

i København (+ 2 lokationer)
Få mere information om udbyderen

Plan A Projects

UN 17 SDGsPlan A - Bæredygtige initiativer til tiden

Plan A er en dansk virksomhed, der – som verdens første – kan tilbyde to  bæredygtigheds projektkurser: Bæredygtig Agil Projektledelse og Green Project Management®.

Vi brænder for at lære vores kunder at skabe bæredygtige initiativer, uanset om de skal lave produktudvikling eller levere projekter til tiden.

Med vores metode kan selv de mest komplekse og store initiativer blive færdige til den aftalte tid med den ønskede bæredygtigheds nyttevirkning – eller endda før planlagt.

Hvorfor vælge bæredygtighed i produktudvikling og projekter?

Flere og flere virksomheder har i deres strategi indarbejdet bæredygtighedsambitioner inden for klima og cirkulær økonomi. For at kunne opnå disse ambitioner er det nødvendigt, at vi inddrager bæredygtighed i produktudvikling og projekter. Ligeledes kommer der flere og flere lovgivningsmæssige tiltag inden for bæredygtighed. Sideløbende vinder den bæredygtige økonomi frem. Mange har allerede nu erfaret, at bæredygtig forretning er god forretning.

Sustainable through Agile

Fremtidens produktudvikling og projekter er bæredygtige

Ifølge IPMA er mere end 30% af den vestlige økonomi relateret til projekter hos virksomheder og organisationer. Hvis man tillægger indsatserne omkring produktudvikling, kommer man op på et signifikant omfang. Dét faktum er det perfekte springbræt til at gøre en forskel for verden omkring os. Ved at indarbejde bæredygtighed i produktudvikling og i projekter, kan vi forbedre den langsigtede påvirkning på mennesker, samfund og planeten.

Kurser

Vi gør meget ud af at lave implementérbar undervisning, så du kan komme i gang allerede dagen efter kurset. Al undervisning er blended learning, så du kan vælge at deltage fysisk eller online.

Vi gør meget ud af at veksle mellem undervisning og praktisk arbejde – det sikrer høj kvalitet begge steder.

Partnerskaber

Vi har lang og dokumenteret erfaring og er, som de eneste i Danmark, knyttet til verdens førende organisation inden for agil projektledelse - Agile Business Consortium - som Accredited Delivery Partner.

Som eneste virksomhed i Norden er Plan A tildelt rollen som Associated Training Organisation af Green Project Management®, og vi kan dermed tilbyde virksomheder en unik mulighed for at lære at arbejde med bæredygtighed i produktudvikling og i projekter. Det gælder også projekter og produktudvikling på både web 2.0 og web 3.0.

Bliv en del af noget større

Som deltager på vores kurser med bæredygtighedsfokus, bliver du automatisk en del af vores dedikerede Sustainable Agile Community, hvor du har mulighed for at deltage i vores Sustainable netværksarrangementer, workshops i Danmark, adgang til undervisningsvideoer og blive inviteret med til de mest indflydelsesrige bæredygtigheds- og web 3.0-konferencer som f.eks. World Economic Forum, FN General Assembly, SXSW, Cannes Lions og Consensus. Her vil du have mulighed for at tale og netværke. På den måde vil community’et styrke dit netværk lokalt og globalt inden for sustainability i verden, som vi kender den i dag og i web 3.0.

Underviserteamet

Lasse Borris Sørensen underviser i den agile del og har 20.000 timers erfaring i agile projekter og Scrum. Lasse står bag community’et Sustainable Agile Projects i Danmark og leder den danske del af Green Project Management®. Lasse har undervist 3.000+ og certificeret 500+.

Lasse Borris Sørensen

Ann Rosenberg underviser på vores kurser i bæredygtighed. Ann er medforfatter til FN’s SDG Ambition. SDG Ambition er grundlagt for at hjælpe virksomheder med at implementere og arbejde med FN’s 17 Verdensmål.

Ann Rosenberg

Derudover har vi på hvert kursus en eller flere eksterne indlægsholdere, som fortæller om vedkommendes vinkel på bæredygtighed i den del af verden, vedkommende befinder sig.

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere om vores kurser!


Vis alle uddannelser afholdt hos Plan A Projects

Uddannelser

Kursus
Projektledelse / projektarbejde Længde By Gennemsnit Pris
Bæredygtig projektledelse med Green Project Management certificering 3 dage København 12.490 DKK
CO2 Reduction Projects with certification 3 dage København 12.490 DKK
Introduktion til bæredygtighed med certificering 1 dag København 6.490 DKK
Agile project management
Agil Projektledelse med certificering 3 dage København
4,8 (44)
16.500 DKK
Agile Project Management online 51 Lektioner Online 49 USD
Bæredygtig Agil Projektledelse i Web 3.0 med certificering 3 dage København 12.490 DKK
Bæredygtig med Scrum, SAFe® og projekter med certificering 2 dage Flere byer (2)
5,0 (6)
12.999 DKK
Bæredygtig Projektledelse med certificering 3 dage København
5,0 (2)
16.499 DKK

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Plan A Projects
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontakt

Plan A Projects

Holmbladsgade 133
2300 København S Denmark

Telefon: 21 43 43 22
sustainableagileprojects.com


Evalueringer

Gennemsnit 4,8

Baseret på 52 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
Johnny
05 feb 2023
Rigtig god sammenhæng

Rigtig god sammenhæng og en super god tilgang til at først hører områderne og virkelige eksempler samt super god energi

5/5
Sara
05 feb 2023
Det har været super godt og meget informativ

Det har været super godt og meget informativt. Det er et kæmpe momentum for at lave store bæredygtige forandringer efter i dag!

5/5
Susanne
05 feb 2023
Det har været inspirerende og varierende

Det har været inspirerende og varierende

Sponsoreret