Viser 1-20 af 192
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 192
1
2
3
4
...
10

Personlig udvikling kursus

På finduddannelse.dk kan du finde en samling af kurser i personlig udvikling. Kurser som handler om stresshåndtering, gennemslagskraft, leadership og meget mere. Der findes kurser i personlig udvikling, der er specielt rettet mod ledere, og andre kurser der er relevante for medarbejdere. Der er også kurser i mindfulness, som kan være relevant for alle i virksomheden. Find det kursus, der passer til dine behov i udvalget herunder.

Der findes mange muligheder for at opnå personlig udvikling. Det kan handle om at blive effektiv uden stress. Eller du kan få chancen for at fokusere på dig selv og lære mere om dine egne styrker og svagheder. Hovedtemaerne er, at de handler om at få gennemslagskraft, om at bryde vaner, og herved få mere energi.

Udforsk dine muligheder inden for personlig udvikling kursus

Når det gælder f.eks. planlægning og tidsstyring og prioritering, kan et kursus i personlig udvikling hjælpe dig. Ved at strømline dine aktiviteter kan du sikre dig, at du vokser i din professionelle rolle - og derigennem også som individ.

Nogle mennesker finder det vanskeligt at afslå anmodninger - at sige 'Nej'. Andre har brug for at lære at styre deres følelser mere effektivt. Norgle kunne med fordel blive mere assertive, eller anvende værktøjer som positiv psykologi til at ændre deres tankemønstre.

Kurser i personlig udvikling kan hjælpe folk med at opbygge deres selvtillid og gøre livet lettere for folk, der beskæftiger sig med "vanskelige" mennesker.

Personlig udvikling hjælper også dem, der ønsker at øge deres egen personlige profil. Personlig udvikling er et bredt og komplekst emne,  der ind imellem omtales som 'hjælp til selvhjælp'. Kategorien indeholder bl.a. følgende områder:

  • work/life balance
  • tidsstyring og stress
  • kommunikation og sprogbrug
  • gennemslagskraft
  • selvledelse
  • mindmapping
  • vaner
  • motivation og inspiration
  • personlig effektivitet

Selvudviklingskursus: Mindfulness kursus

Et mindfulness kursus kan være brugbart for dig der gerne vil have nogle redskaber til at skabe en bedre hverdag, hvor du har mere ro og mindre stress. Mindfulness handler om at blive bedre til at kende sig selv og de signaler kroppen sender. Med værktøjer fra et mindfulness kursus kan du blive bedre til at håndtere krav og udfordringer fra dit arbejdsliv og privatliv.

Find dit kursus i mindfulness her.

Selvudviklingskursus: Stresshåndtering

Stress handler ikke kun om at have travlt eller for mange opgaver som skal løses og for lidt tid. Det handler også om hvordan vi håndterer alle opgaverne og hvordan vi bruger vores tid mest effektivt. Et kursus i stresshåndtering kan hjælpe dig med at blive bedre til at håndtere stress.

Selvudviklingskursus: Personlig planlægning

Ofte kan det være svært at planlægge sig ud af alle situationer, men planlægning kan være et rigtig godt redskab for dig at have med i din dagligdag. På et kursus i personlig planlægning kan du blive bedre til at styre din egen tid, og arbejde med at blive mere effektiv. Du har også mulighed for at lære hvordan du håndterer afbrydelser og overspringshandlinger.

Skab engagement og få et bedre resultat

Ved du, hvordan du leder dine medarbejdere fremad – mod de fælles mål? Kan du lytte? Stiller du produktive spørgsmål? Giver du konstruktiv kritik? Motiverede medarbejdere tager ansvar for egne arbejdsopgaver og mål og bidrager til at forbedre virksomhedens resultat. Kurser i personlig udvikling kan give dig chancen til at medvirke til både medarbejdernes og - specielt - din egen udvikling. Målet er at du skal bidrage til at skabe en arbejdsplads med et kreativt arbejdsklima, hvor medarbejderne udvikles.

Sæt gang i en forandring med et foredrag eller et kursus i personlig ledelse

I virksomheder kan et foredrag omkring personlig udvikling være med til at give det store skub til at sætte gang i forandringer. Det kan være svært selv at vide, hvordan du opnår den udvikling som du ønsker. Med et at de mange foredrag om emnet, så kan din virksomhed få inspiration til, at skabe forandringer og lære den bedste måde at gøre det på.

Du får chancen for at fokusere på dine mål og identificere forhindringer, men også at se mulighederne ved spille op til dine egne styrker. Et kursus i personlig ledelse kan hjælpe dig med at blive mere effektiv, mere nytænkende, samtidig med du finder balance i arbejds- og privatlivet.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen