Viser 1-16 af 16
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-16 af 16

Styrk dine kompetencer i ansættelse og opsigelse

At forstå og håndtere ansættelses- og opsigelsesprocesser er afgørende for enhver virksomheds succes. Kurser i ansættelse og opsigelse giver deltagerne nødvendige færdigheder og viden til at navigere hensigtsmæssigt på området.

Med et kursus i ansættelse og opsigelse får du styr på reglerne inden for de forskellige områder, og du vil få en dybdegående forståelse af gældende regler og lovgivning, der styrer ansættelsesforhold, samt de rettigheder, en medarbejder har. Du får dermed kendskab til de regler og aftaler, som gælder undervejs i et ansættelsesforhold - fra rekruttering til ophør af en ansættelse.

Bliv klædt på til onboarding, offboarding og alt der i mellem

Både rekruttering og afskedigelse kan være et dyrt bekendtskab, særligt hvis man ikke har styr på reglerne. Med et relevant kursus inden for ansættelse og opsigelse får du den nødvendige viden, der gør, at I er godt klædt på og kan undgå potentielle fodfejl i ansættelses- eller opsigelsesprocessen, der ellers kan have store omkostninger for virksomheden.

Få et overblik og find dit kommende kursus

Som du måske kan fornemme findes der en bred vifte af kurser inden for ansættelse og opsigelse, der fokuserer på forskellige områder.

Rekruttering og onboarding

En god rekruttering- og onboarding proces er vigtig på mange forskellige parametre, og det er derfor et vigtigt sted at investere. Med et kursus inden for ansættelse/rekruttering og onboarding får du blandt andet styr på rekrutteringspolitik og -proces, ligesom du vil få en forståelse for udarbejdelse af jobbeskrivelse/jobannonce, jobsamtale med videre.

Opsigelse

I forbindelse med opsigelse af en medarbejder er der en række regler, man skal være opmærksom på. Derudover sidder I måske med spørgsmål såsom hvad der skal til, før du må opsige en medarbejder, der ikke leverer tilfredsstillende resultater - eller hvor der er samarbejdsproblemer? Disse spørgsmål kan du få besvaret med et kursus, hvor du opnår ny viden og nye kompetencer, så du kan håndtere opsigelsessager korrekt.

Personalejura

Endvidere findes der også kurser, der omhandler ansættelsesret generelt, ligesom du finder kurser i personalejura, der kan henvende sig til forskellige fagpersoner, det kan for eksempel være HR eller ledere. Afhængigt af det enkelte kursus vil du her lære om de vigtigste regler inden for ansættelsesretten og ansættelsesforholdet generelt. Du vil på nogle af kurserne få kendskab til reglerne om persondata, og andre kurser kommer også omkring eksempelvis advarsler, opsigelser og bortvisning samt ferie, orlov, sygdom og andet fravær.

Ovenstående er blot nogle eksempler på ansættelse og opsigelse kurser. Udover de nævnte finder du kurser om GDPR, DISC personprofiler, udarbejdelse af ansættelseskontrakt og meget mere.

Lyder et ansættelse og opsigelse kursus om noget for dig?

Herover finder du kurser i ansættelse og opsigelse for dig, der ønsker at styrke din viden på området. Klik dig ind og læs mere under de enkelte kurser i ansættelse og opsigelse og tag let og hurtigt kontakt til udbyderen for flere detaljer om kurserne.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier