Viser 1-20 af 267
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 267
1
2
3
4
...
14

En uddannelse i kommunikation åbner op for muligheder

Kommunikation og medier dækker over en bred palette af kurser og uddannelser, der kan tage din karriere til nye højder. Fokus på forløbene er vidt forskellige, og det kan derfor være svært at finde netop den uddannelse i kommunikation, der passer til dine behov og ønsker. Vi har her på siden gjort det nemmere for dig at søge blandt og sammenligne et stort udbud af uddannelse inden for kommunikation og medier, så du finder lige præcis det forløb, du søger.

Du kan på finduddannelse.dk finde relevante kurser og uddannelser på området for kommunikation og medier. Der findes et væld af muligheder for at styrke dine kommunikationsfærdigheder. Tag f.eks. et kursus i  skriftlig kommunikation, mundtlig kommunikation, eller hvad med at blive bedre til at håndtere medierne til din virksomheds fordel? Uanset om du søger et kortere kursus eller en længere uddannelse i kommunikation, så kan du finde det i oversigten.

Søg i oversigten over kurser og uddannelse inden for kommunikation og medier

Det er ikke kun fokus, der varierer fra kursus til kursus på området for kommunikation og medier. Også målgruppen for det enkelte forløb er vidt forskellig alt efter, hvilken kommunikationsuddannelse, der er tale om. Både ledere, medarbejdere, HR-ansvarlige og privatpersoner kan drage nytte af uddannelse i kommunikation.

Fælles for de mange tilbud på markedet er, at du styrker dine kommunikationskompetencer, men om det er skriftligt, mundtligt, digitalt, grafisk eller noget helt femte afhænger helt og holdent af dit valg af uddannelse.

Hvad er kommunikation?

Det er svært at finde et område, hvor kommunikation ikke finder sted. Lige så snart du omgås andre mennesker - direkte eller indirekte (f.eks. digitalt) - er kommunikation i spil.

En uddannelse i kommunikation kan gavne dig, uanset hvilken branche du befinder dig i og hvilken titel, du har stående på visitkortet. Vil du blive bedre til at kommunikere, opnå større gennemslagskraft eller på anden vis forbedre dine kommunikationsfærdigheder uden for jobbet, kan du også finde et kursus eller en uddannelse, der kan hjælpe dig med at opnå dette.

Uddannelse i kommunikation - hvad er mine muligheder?

Netop fordi kommunikation og medier dækker over så bredt et område, kan det være svært at finde det rette forløb. Vi har derfor delt oversigten over kommunikationskurser op i en række delområder med målet om at gøre det mere overskueligt for dig at finde den rette uddannelse.

Underkategorierne inden for kommunikation og medier er:

Under hver kategori findes kurser og uddannelser, der kan give dig ny viden og nye værktøjer til kommunikation.

Tip: Se listen her med de 3 af de mest populære steder, hvor du kan tage din kommunikationsuddannelse:

Digitale medier - et område i udvikling

Kommunikation finder som nævnt sted overalt og kan derfor foregå via en lang række medier. Et af de mest populære medier i dag er det digitale medie. Her er det mere og mere normalt at finde alle slags informationer og nyheder samt foretage køb af både produkter og services.

Digital kommunikation dækker over f.eks:

  • Hjemmesider
  • Nyhedsbreve
  • Virksomheders intranet
  • Sociale medier
  • Filmklip eller podcasts
  • App-udvikling
  • E-handel

Med en uddannelse i kommunikation, der fokuserer på digitale medier, er du derfor godt klædt på til at møde den stigende efterspørgsel på området. Se en oversigt over uddannelser inden for digital kommunikation.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen