Viser 1-20 af 170
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 170
1
2
3
4
...
9

Tag et HR kursus og få nye kompetencer

Få overblikket og vælg det rette HR kursus. Du kan finde et stort udvalg af HR kurser i bl.a. medarbejdersamtaler, håndtering af ansættelse og opsigelse og HR- og personalejura. Som HR-konsulent eller HR-medarbejder kan du også vælge en HR-uddannelse.

Som HR-konsulent eller HR-medarbejder er der mange områder, hvor du skal holde dig opdateret med den nyeste viden. Her på siden har vi samlet HR uddannelser og HR kurser i hele Danmark.

Tag et HR kursus og få stærke værktøjer til at udfylde din rolle i din virksomhed

Fokusområder for dig som HR manager

De årlige MUS samtaler og opsigelse af medarbejder er nogle af de vigtige emner, som du berører som HR ansvarlig uanset virksomhedens størrelse. Herunder nævner vi nogle af de andre vigtige områder, som du vil arbejde med, når du er HR manager:

  • Ansættelse
  • Opsigelse og opsigelsesvarsel
  • Rekruttering
  • Fratrædelse
  • Personalejura
  • Medarbejderudvikling

Forskellige typer af HR kurser

HR- og personale uddannelser læses som åbne uddannelse. Ønsker I en intern, virksomhedstilpasset uddannelse kan I søge på firmakurser. Således kan du altid finde det HR kursus, der passer til dine behov. Nogle udvalgte HR kurser kan endda læses som e-learning.

Se et udvalg af fjerundervisningskurser her.

Hvor afholdes HR-kurserne?

Det er muligt at finde et HR kursus i nærheden af hvor du bor, da vi har samlet kurserne fra alle steder i landet. Du kan finde din HR uddannelse i København eller HR uddannelse i Århus, hvis du bor et andet sted i landet, så er det også muligt for dig at finde et relevant kursus.

Områder inden for HR kurser

Vi har valgt at inddele uddannelserne i underkategorier for at gøre søgeprocessen for dig lettere. Klik på linket for hvert område, og få et overblik over uddannelserne indenfor den kategori, du er mest interesseret i:

HR og personale - arbejdsmiljø

I Danmark arbejder ca. To tredjedele af alle voksne. En tredjedel af vores aktive tid spenderes på arbejdet. Det er altså af stor betydning at arbejdsmiljøet er korrekt udformet. Det som passer en afdeling kan være helt forkert for en anden. Problemer på arbejdspladsen ligger bag mange langtidssygeskrivelser. Det kan dreje sig om farlige kemikalier, ensidige arbejdspositioner, dårlige relationer til arbejdskammerater og stress. Til og med for lidt eller ingen indflydelse over arbejdssituationen kan væren en bidragende årsag til en sygeskrivelse. Arbejdsgiveren har det yderste ansvar for arbejdsmiljøet. Arbejdet med arbejdsmiljøet skal dog udføres i samarbejde med medarbejderne og deres repræsentanter.

Din opgave som HR-konsulent

HR eller Human Resources er håndtering af menneskelige ressourcer. Hvordan virksomheder og organisationer arbejder operativt og strategisk med deres personale og organisationen som helhed. Hver organisations effektivitet er afhængig af den enkelte medarbejders præstationsformåen. Hvor HR-afdelingen før i tiden var primært en administrativ funktion, er HR i dag blevet mere strategisk og tager højde for sammenhængen mellem dygtige og engagerede mennesker og firmaers organisatorisk og økonomisk succes.

En god og stærk virksomhedskultur, som sidder i væggene og i rygmarven, skaber et klima, der fremmer en effektiv og harmonisk organisation. Eftersom virksomhedskulturen både synes og mærkes udadtil, er en god virksomhedskultur desuden et af de mest effektive konkurrenceparametre.

HR-afdelingen er desuden med til at sikre, at virksomheden ansætter medarbejdere, som har den rette balance mellem færdigheder og erfaring, samt at muligheden for kompetenceudvikling og uddannelse er tilgængelige for medarbejderne, således at de kontinuerligt kan forbedre deres præstationer.

Chefens personaleansvar

Det som styres af love og regler, og det som forventes af dig som personaleansvarlig chef. I mellemstore og store virksomheder deler chefen i visse tilfælde ansvaret med personaleafdelingen, eksempelvis i forbindelse med rekruttering. Der kan forefindes en personalepolitik, som klargører rollefordelingen for hvem som har ansvaret for hvad.

Som chef skal du: 

  • Rekruttere og introducere nye medarbejdere
  • Informere. Give feedback til medarbejderne
  • Sætte mål
  • Håndtere konflikter
  • Holde udviklingssamtaler
  • Vurdere præstationer og medvirke i lønfastsættelsen
  • Opsige, omplacere og skrive anbefalinger

FAQ

  • Med et HR kursus får du mulighed for at dykke dybere ned i arbejdet med HR, og hvad dette indebærer. Der findes både HR kurser til dig, der ikke har nogen erfaring, men der findes også HR kurser til dig, der har brug for opkvalificering, viden indenfor specifikke HR områder eller lignende. Der findes dermed HR kurser indenfor mange forskellige områder.

  • Da du i Danmark finder et stort udbud af HR kurser, bør det være muligt for dig at finde et relevant HR kursus i nærheden af dig. Du finder nemlig både HR kurser i Jylland, på Sjælland og på Fyn. Kurserne foregår særligt i de lidt større byer, så måske skal du ud på en lille men dog overkommelig køretur.

  • Varigheden afhænger af det enkelte kursus. Der findes for eksempel både HR kurser, der strækker sig over et par dage, men der findes også HR kurser og HR uddannelser, der strækker sig over længere tid. Det gælder for eksempel akademiuddannelser i HR og nogle diplomuddannelser i HR. Både HR kurser og HR uddannelser er oplagt for dig, der er på udkig efter efteruddannelse.

  • Et HR kursus eller en HR uddannelse er særligt relevant for dig, der allerede arbejder med HR eller dig, som ønsker at beskæftige dig med det i fremtiden. Det kan for eksempel være, at du sidder i en rolle som HR-konsulent eller HR-medarbejder. Uanset om du er ny i rollen, eller om du har flere års erfaring og trænger til opkvalificering, så er der et HR kursus for dig.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen