Viser 1-17 af 17
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-17 af 17

Tag et engelsk kursus - og puds dine sprogkundskaber af

Vil du gerne forbedre dit engelske? Et intensivt kursus er en god måde at pudse sine sprogkundskaber af på. Det kan være, at du har særligt brug for at få udbygget dit ordforråd inden for forretningsengelsk eller bare gerne vil mestre det engelske til fulde. Uanset din grund og baggrund finder du et kursus, der passer til dig og dine behov her. Kig på listen og læs mere om dine muligheder. 

Engelsk er jo som bekendt lingua franca og i vores globaliserede verden er det simpelthen et must at kunne mestre sproget. Flere og flere virksomheder implementere tilmed engelsk som deres forretningsprog, ligesom handlen lande imellem kun tager til. Et engelsk kursus kan derfor være en rigtig god investering for dig og din virksomhed. Du får ganske enkelt pudset dine sprogkundskaber af, ligesom du ikke længere kommer til at være i tvivl om, hvor kommaet skal stå. Samtidig kan du vælge at få undervisning tilpasset din specifikke rolle eller branche, så du også bliver flydende inden for det forretningsengelske. 

Få finpudset dine sprogkundskaber med et engelsk kursus

Hvad lærer jeg på et engelsk kursus?

Som nævnt ovenfor kan du have forskellige objektiver i forhold til dit valg af engelsk kursus. Det enkelte kursus's indhold vil derfor afhænge af dit eget mål, men der er dog nogle generelle ting, der gør sig gældende. 

Omdrejningspunktet for kurserne vil typisk både være dit mundtlige og skriftlige engelsk. Du vil altså opleve, at dit ordforråd bliver større, og at du bliver mere sikker i din udtale af ordene. Samtidig bliver du skarp på grammatikken, hvordan den engelske ordstilling differentierer sig fra den danske. 

Vælger du at følge et engelsk kursus, hvor undervisningen retter sig mod det forretningsengelske, vil du typisk også blive trænet i hel specifikke faggloser. Hvad end du vælger af kursus, er der selvfølgelig mulighed for, at du kan vælge enten begynder-, øvet- eller avanceret-niveau. Når du følger et engelsk kursus, der passer til dit niveau, vil du opleve, at du får meget mere ud af undervisningen og du vil rykke dig hurtigere i takt med at kurset skrider frem. 

Lær engelsk som fjernundervisning

Vil du gerne forbedre dine sprogkundskaber i engelsk, men har svært ved at få tid til at gå på et kursus? Så er e-learning måske den rette løsning for dig. Her kan du tage sprogundervisningen i eget hjem, lige når det passer ind i din travle hverdag. Det eneste det kræver af dig for at kunne tage et engelsk kursus online er, at du har adgang til en computer med internet-adgang.

Du kan finde et udvalg af fjernundervisningskurser her.

Fjernundervisning tilbyder det samme faglige niveau som et almindeligt engelsk kursus, og det kan derfor være en fordel for dig med en travl hverdag. Et engelsk kursus giver dig altså de samme faglige værktøjer, samt en stor fleksibilitet. Kontakt gerne kursusudbyderen for at få mere information og vejledning.

Få gode råd til fjernundervisning her.

Engelsk som firmakursus

Er I flere i virksomheden, som ønsker at modtage engelsk undervisning? Måske ønsker I alle at forbedre jeres forretningsengelske eller også vil I bare gerne træne jeres præsentationsteknik på engelsk. I så fald kan et firmakursus i engelsk være det helt rigtige for jeres virksomhed. Det er både en gevinst for jeres virksomhed, ligesom det er en gevinst for jer; det er bare sjovere at lære i fællesskab, ligesom det giver god mulighed for sparring i dagligdagen. 

Når I vælger et firmakursus, så kan undervisningens omfang og indhold ofte tilpasses til virksomhedens behov, men husk altid at kontakte kursusudbyderen. Det er også muligt at blive undervist direkte på arbejdspladsen, så I slipper for de logistiske problemer. Dette åbner også for en mere åben dialog og sparring, da jeres engelsk kursus foregår i kendte omgivelser. Find det kursus, der passer til din virksomheds krav og den målsætning I har, og tag kontakt til udbyderen således, at I sammen kan tilrettelægge forløbet.

Se også: TOEFL test forberedelse

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen