Viser 1-20 af 26
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 26
1
2

I alle virksomheder er det vigtigt at arbejde godt sammen for at få det bedst mulige resultat. Teambuilding kan være med til at hjælpe et team til at arbejde bedre sammen.

Teamudvikling er derfor en vigtig del af en udviklingen på alle arbejdspladser. Her bliver der sat fokus på dine medarbejderes holdfølelse, hvilket bidrager til motivation i det daglige arbejde.

Det er vigtigt at finde teambuilding aktiviteter, som passer til din organisation og til dit næste firmaarrangement. Teambuilding kan være med til at øge samhørigheden i gruppen og styrker fællesskabsfølelsen.

På en arbejdsplads er alle medarbejdere forskellige og har forskellige styrker. Ved hjælp af teambuilding kan I lære, hvordan I bedst muligt udnytter de enkeltes styrker dit team.

Teambuilding som passer til din organisation

Afhængig af din virksomhed og dit firmaarrangement, så er behovet forskelligt for udformning og indhold. Det kan være du gerne vil fokusere på værdier, kommunikation, trivsel, eller hvordan I kan finde fælles mål, derudover skal I selvfølgelig også have det sjovt.

Nye eller gamle kollegaer?

Uanset om du har kendt dine kollegaer længe eller der er nye ansigter, så kan teambuilding være en god aktivitet at investere i.

For afdelinger eller teams som har arbejdet flere år sammen, kan det være en god lejlighed til at lokalisere, hvad der står i vejen for effektiv kommunikation i gruppen eller dets fremdrift og dynamik. Måske dit team har brug for en ny start.

Det er et bredt udvalg – du kan finde både åbne kurser i teambuilding, og firmatilpassede kurser som afholdes kun for din virksomhed eller team.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen