Kursus

Bliv konfliktcoach og konfliktmægler

Fortuna Kurser, i København
Længde
6 dage
Pris
19.800 DKK ekskl. moms
Næste startdato
1 september, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
6 dage
Pris
19.800 DKK ekskl. moms
Næste startdato
1 september, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Fortuna Kurser?

28+ års erfaring med kurser, foredrag & coaching

75.000+ deltagere på vores kurser og foredrag

Erfarne undervisere med høj faglig ekspertise

Startdato

1 tilgængelig startdato

1 september, 2024

  • Holdundervisning
  • København
  • Dansk

Kursusbeskrivelse

Lær at støtte andre i at håndtere og løse deres konflikter

Ønsker du at forebygge og håndtere konflikter, inden de vokser sig for store og skader både samarbejde, motivation og trivsel? Vil du være fortrolig med de teknikker og metoder, succesrige konfliktcoaches og konfliktmæglere bruger? Så vil denne uddannelse give dig den nødvendige indsigt og praktiske træning i, hvordan du tackler konflikter så gode og holdbare løsninger findes, og relationen mellem alle involverede parter styrkes.

Dit udbytte af konfliktcoach uddannelsen?Konfliktcoaching

På uddannelsen til konfliktmægler og konfliktcoach arbejder du bl.a. med, hvordan du konkret kan støtte parterne i en konflikt med at afdække lagene i deres uoverensstemmelser. Du træner også din evne til at være i konfliktfeltet som upartisk hjælper, der kan støtte parterne i at forhandle sig frem til realistiske og holdbare aftaler.

Du får en komplet gennemgang af Fortuna Kursers konfliktcoaching og konfliktmæglings model. Du træner alle trinene i den konfliktcoachende samtale. Undervejs på uddannelsen vil du få feedback og sparring på dig selv som konfliktcoach og konfliktmægler af underviser og kursusdeltagere.

Det primære fokus er på at støtte andre i at håndtere konflikter, men du vil også opleve, at du styrker din egen personlige udvikling i forhold til at håndtere konflikter, som du selv er part i.

Målet med uddannelsen - få viden og praktisk træning

Målet med uddannelsen er at give dig den nødvendige viden og praktiske træning, så du efterfølgende kan fungere som professionel konfliktcoach og konfliktmægler.

Uddannelsen består af tre moduler af to dages varighed - en intensiv uddannelse på i alt seks dage - med masser af praktisk træning i at mestre rollen som konfliktcoach og konfliktmægler.

Målgruppe

Denne uddannelse til konfliktmægler og konfliktcoach er en praktisk baseret uddannelse for dig, som ønsker at blive bedre til at støtte og vejlede andre i at håndtere og løse konflikter. Du har måske brug for at støtte den ene part i at håndtere konflikten, at fungere som mægler mellem to parter eller at agere som konfliktmægler i grupper. Du kan også selv være påvirket af konflikten og have brug for at få den løst.

Du arbejder fx som leder, projektleder, teamleder, tillidsvalgt, HR-konsulent, konsulent, coach, behandler, rådgiver underviser eller pædagog og du ønsker at støtte medarbejdere, kolleger, borgere, elever i at håndtere konfliktfyldte situationer konstruktivt og ligeværdigt.

Uddannelsen er åben for tilmelding men kan også afholdes som virksomhedskursus.

Eksamen og diplom

På Fortuna Kursers konfliktcoach uddannelse er holdene små. Der vil maks. være 8 deltagere på hvert hold.

Vi arbejder med korte teoretiske oplæg, fælles refleksion og masser af praksis, eksempler og øvelser - alt sammen for at gøre uddannelsen så levende og praksisnær som muligt.

Vi arbejder med deltagernes egne cases, erfaringer og udfordringer og inddrager deltagernes ønsker og behov så meget som muligt inden for den givne ramme.

Der er cirka en måned mellem hvert modul, hvilket muliggør, at stoffet kan bundfælde sig, og det giver dig rig mulighed for at afprøve teknikker og værktøjer fra de intensive dage, så du hele tiden udvikler dig og opnår ny erfaring, som du kan bringe i spil og dele med dine medkursister og underviser.

Efter uddannelsen vil du modtage et diplom som bevis for, at du har gennemført uddannelsen som konfliktcoach og konfliktmægler.

Ja tak - send mere information om uddannelsen

Pris

Prisen for denne konfliktcoach uddannelse er i alt 19.800 kr. ekskl. moms pr. deltager for seks intensive kursusdage.

Firmakursus

Denne konfliktmægler og konfliktcoach uddannelse afholdes også som et firmakursus for en lukket kreds, fx en afdeling eller en udvalgt skare af medarbejdere. Udannelsen kan tilrettes og skræddersys efter virksomhedens behov og ønsker.

Prisen for et lukket firmaforløb er efter aftale.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Bliv konfliktcoach og konfliktmægler
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 4,9

Baseret på 26 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
Pia Bech Nielsen, juridisk konsulent, Ledernes Hovedorganisation
26 maj 2022
Supergodt!

Super relevant kursus med yderst kompetent og engageret underviser. Det vil være særdeles nyttigt i mit fremtidige arbejdsliv.

5/5
Helle Pia Kirkelund, viceskoleleder, Ringsted Ny Friskole
26 maj 2022
Dygtig og kompetent underviser

Jeg har gennemført uddannelserne certificeret konfliktcoach/mægler og certificeret stresscoach, og jeg kan anbefale Pia Hardy. Hun er en dygtig underviser - jeg ville ikke vælge...

Vis alt
5/5
Katrine Jørgensen, Receptionist, Politikens Redaktion
25 nov 2020
Utroligt givende forløb

Det har været et utroligt givende for mig at lære redskaberne i konfliktcoaching og mægling. Det kommer til at påvirke den måde jeg agerer på i verden, og den måde jeg udfører v...

Vis alt
Fortuna Kurser
Fortunfortvej 12 A
2800 Kgs. Lyngby

Kurser i kommunikation - åbne og interne kurser

Fortuna leverer kurser, workshops, foredrag og coaching til private og offentlige virksomheder. Vi arbejder bredt med kurser og konsulentydelser inden for kommunikation og erhvervspsykologi, herunder konflikthåndtering, forhandlingsteknik, assertionstræning, effektivitet og planlægning, stresshåndtering, coaching, skriftlig kommunikation, ledelse  m.v. Vi har eksisteret...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret