eSmiley

i København (+ 4 lokationer)
Få mere information om udbyderen


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

eSmiley

Online kurser i fødevarehygiejne fra eSmiley

eSmiley er førende inden for online løsninger til det professionelle køkken og tilbyder egenkontrol, risikoanalyse, automatisk temperaturmåling, kurser i fødevarehygiejne, APV, måling af madspild og meget mere!

Med eSmiley's egenkontrol lever du og dine medarbejdere op til gældende lovgivning og er altid klar til kontrolbesøg. eSmiley eksperterne i fødevaresikkerhed og madspild sidder klar til at rådgive jer. Bliv en del af de mere end 17.000 køkkener der allerede benytter eSmiley.  

emsiley tablet digital egenkontrol

Om eSmiley

eSmiley er innovative softwareudviklere og passionerede eksperter inden for fødevaresikkerhed og madspild og brænder for at udvikle branchens bedste løsninger inden for Egenkontrol, måling af Madspild, automatisk temperatur måling, online hygiejne kurser og rådgivning indenfor fødevaresikkerhed og måling af madspild. Med base i København, Malmø, Oslo og Helsinki udvikler eSmiley innovative løsninger til Digital Egenkontrol og måling af madspild.

Dygtiggør dig i fødevarehygiejne

Med eSmileys online kurser i fødevarehygiejne bliver du eller dine medarbejdere klædt på til at arbejde forsvarligt med fødevarer, og I får viden, der skaber gode rutiner og mere motivation i køkkenet.

I kan tage eSmileys kurser, præcis når det passer jer. Kurserne er online og I kan gå til og fra kurserne, som det passer bedst. De husker, hvor, hver enkelt kursist er nået til. Kurserne er udviklet af deres faguddannede fødevarespecialister og findes på flere sprog.

Online certifikatkursus i fødevarehygiejne

eSmileys mest solgte kursus. Til dig, der arbejder med mange former for tilberedning og opvarmning af fødevarer. Findes på mange sprog.

Pris 490,- kr

Online basiskursus i fødevarehygiejne

Det basale kursus i fødevarehygiejne. Til dig, som arbejder med simpel håndtering af fødevarer. Eksempelvis kogning og stegning af pølser og bake off. Findes på mange sprog. 

Pris 490,- kr

Køb skræddersyet kurser 

Få skræddersyede kurser i fødevaresikkerhed, fødevarehygiejne og madspild, som er tilpasset jeres produktion, hygiejneforhold og arbejdsprocesser. eSmiley har blandt andet lavet skræddersyet kursusmoduler til Fazer, Statoil, Compass Group, Landbrug & Fødevarer.

fødevarer esmiley digital egenkontrol fødevarehygiejne kursus



Uddannelser - eSmiley

Kursus
Kost og ernæring Længde By Gennemsnit Pris
Basiskursus i Fødevarehygiejne Online 490 DKK
Certifikatkursus i fødevarehygiejne Online 490 DKK

Jeg vil gerne kontaktes

Få information

Kom I kontakt med eSmiley
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kategorier

Kost og ernæring

   Hygiejne

Kontaktinformation

eSmiley

Richard Mortensens Vej 61
2300 København S

Telefon: +45 70 26 55 55
www.esmiley.dk


Sponsoreret