Viser 1-20 af 165
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 165
1
2
3
4
...
9

Bygge og anlæg kurser ─ bliv klædt på til arbejdet i byggebranchen

Er du beskæftiget i byggebranchen, eller ønsker du at blive det? Vi har her samlet markedet for bygge og anlæg kurser, der kan klæde dig på til arbejdet i byggebranchen. Søg og sammenlign kurser inden for bygge og anlæg, herunder lovpligtige kurser, kompetencegivende bygge og anlæg kurser samt længere uddannelsesforløb, der tager din viden til nye højder. Finder du noget interessant, så send straks en forespørgsel til udbyderen for mere information om tilmelding.

På finduddannelse.dk kan du finde et bredt udvalg af relevante uddannelser og kurser inden for bygge og anlæg. Kurserne er målrettet dig, der arbejder, eller ønsker at arbejde i byggebranchen.

Vælg blandt korte, intensive bygge og anlæg kurser eller tag et længere uddannelsesforløb, der strækker sig over flere måneder. Mulighederne er mange for at opkvalificere dine færdigheder på området for bygge og anlæg!

Bliv rustet til arbejdet i byggebranchen med bygge og anlæg kurser og uddannelse

Bygge og anlæg er en branche, der spænder bredt og indeholder mange forskellige opgaver og ansvarsområder. Størstedelen af de kurser, der findes inden for bygge og anlæg sigter typisk på, at du styrker din faglighed inden for den faggruppe, du befinder dig i. Eksempler på faggrupper er arkitekter, håndværkere, bygherrer og administrativt personale.

Da byggebranchen er forbundet med en række risikofaktorer, der kræver stor viden om sikkerhed og forsvarlig håndtering af f.eks. stoffer eller materialer, findes der en lang række lovpligtige bygge og anlæg kurser på markedet.

Se f.eks. kurser i håndtering af:

Du kan også finde inspiration til kurser i varmt arbejde i vores kvikguide på området.

Udviklingen i byggebranchen

Byggebranchen oplever i disse år et stort opsving og tilbyder særdeles gode muligheder for beskæftigelse. Både staten, regionerne og kommunerne har startet store byggeprojekter. Det anslås, at op mod 70% af den samlede byggeaktivitet i Danmark i de kommende år foregår i offentligt regi.

Der er også blevet plads til udenlandske håndværkere, da kun halvdelen af de danske faglærte håndværkere arbejder inden for branchen. Fortsætter opsvinget, vender flere måske tilbage.

Kigger man i krystalkuglen, skal Danmark forberede sig på større konkurrence på hjemmemarkedet, hvor det vil blive sværere for de danske entreprenører at konkurrere på prisen. I erkendelse heraf startede byggebranchen med midler fra Forsknings- og Innovationsstyrelsen i 2010 initiativet InnoBYG, som er et forsøg på at samle branchen omkring udvikling, innovation og videndeling.

Der er her bred enighed om, at Danmark i et globaliseret konkurrencemiljø vil kunne stå stærkt inden for området bæredygtighed, altså energieffektive samt sunde bygninger suppleret med god arkitektur. Mange af InnoBYGs udviklingsprojekter har af den grund bæredygtighed som overordnet tema.

I front med grøn byplanlægning

Et andet felt, hvor Danmark i de senere år har sat et markant internationalt fingeraftryk, er inden for bæredygtig byplanlægning. Særligt i de større byer er flere grønne løsninger skudt frem i bybilledet. Et eksempel på den grønne byudvikling er taget af Rigsarkivet i København. Her finder du en 7.200 m2 stor grøn taghave med indbygget cykelsti, der med tiden vil forbinde Bernstorffsgade med Dybbølsbro Station.

Også på uddannelsesområdet har Danmark markeret sig inden for bæredygtig byplanlægning og grøn byudvikling. Et eksempel på dette var programmet 'Green Innovation in Cities', der blev udviklet og gennemført under Copenhagen Innovation and Entrepreneurship Lab (CIEL) i perioden 2011 til 2015 med støtte fra EU.

'Green Innovation in Cities' bestod af i alt otte kurser på kandidatniveau og to sommerskoleforløb, der var åbent for studerende fra:

  • CBS - Copenhagen Business School
  • DTU - Danmarks Tekniske Universitet
  • KU - Københavns Universitet

Fokus for de valgfrie studieelementer var temaer som grøn energi og bæredygtige løsninger inden for 'urban greening' og 'urban flows'. Som en del af 'Green Innovation in Cities' blev der desuden udbudt to tværdisciplinære og tværkulturelle kurser: 'The Beijing-Copenhagen Climate Challenge' og 'The Delhi-Copenhagen Urban Challenge'.

Bygge og anlæg kurser åbner op for muligheder

Hvad enten du sidder bag en computerskærm til daglig eller befinder dig på byggepladsen, kan bygge og anlæg kurser gavne din karriere. Med det rette kursus styrker du netop de færdigheder, der skal til for, at du kan mestre opgaverne inden for din faggruppe. Har du mod på at kaste dig ud i nye ansvarsområder, findes der også bygge og anlæg kurser og uddannelser, der kan ruste dig til at møde udfordringerne i den forbindelse.

I listen ovenfor kan du klikke dig rundt blandt en lang række relevante kurser og uddannelser for dig i byggebranchen. Vil du vide mere, kan du let kontakte udbyderen af forløbet for flere detaljer og evt. tilmelding.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen