Diplomuddannelser

HD2 - Finansiel Rådgivning

CBS – HD, i København (+1 lokationer)
Længde
2 år
Pris
69.000 DKK Momsfri
Næste startdato
august 2024 (+4 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
2 år
Pris
69.000 DKK Momsfri
Næste startdato
august 2024 (+4 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Vil du vide mere?

HD2 - Finansiel Rådgivning

HD2 - Finansiel Rådgivning

HD2 Finansiel Rådgivning

Vil du gerne rådgive kunder inden for investering, finansiering, pension, bolig eller forsikring? Så er denne uddannelse relevant for dig! 

En investering med et sikkert afkast

Kvaliteten af de finansielle beslutninger, som vi træffer både som privatpersoner og som virksomhed, står og falder med kvaliteten af den rådgivning, vi modtager. Derfor går Finansiel Rådgivning på to ben, og som titlen indikerer, består det ene ben af en grundlæggende finansiel indsigt, mens det andet består af god rådgivning. Når vi træffer nogle af livets største beslutninger, uanset om det drejer sig om at købe bolig eller spare op til pensionen, så spiller den finansielle rådgivning en central rolle.

Dit udbytte

HD2 Finansiel Rådgivning er en videreuddannelse, der tilfører dig direkte anvendelig og erhvervsrelevant viden på et teoretisk højt plan.

Uddannelsen giver digen bred viden om og forståelse af det rådgivningsmæssige beslutningsgrundlag i det finansielle felt. Det kan være inden for pension, bolig og ejendomme samt forsikring. Du bliver undervist i at planlægge, igangsætte og udføre kunderelaterede opgaver.

 Du bliver i stand til at rådgive og vejlede din kunde bedst muligt i overensstemmelse
med din virksomheds interesser.

Du bliver i stand til at:

  • Rådgive private og mindre erhvervskunder
  • Varetage specialiserede job- og ledelsesfunktioner inden for investeringsrådgivning i mange forskellige økonomiske områder
  • Løse praksisnære kunderettede opgaver i en finansiel virksomhed, som opfylder både kundens, virksomhedens og samfundets interesser og behov

Hvordan gavner uddannelsen din virksomhed?

  • Uddannelsen er praksisnær, og du kan inddrage din egen virksomhed som case i undervisningen.
  • Du får tid til at fordybe dig i problemstillinger, der ikke altid er tid til at gå i dybden med på arbejdspladsen.
  • Din virksomhed kan løbende overlade mere ansvar til dig, fordi du ikke tilegner dig nye kompetencer. 


Uddannelsens fleksibilitet

HD2 Finansiel Rådgivning kan læses som enten et samlet forløb eller via. enkeltfagsløsningen. Læser du Finansiel Rådgivning som et samlet forløb, vil du følge et fastlagt uddannelsesforløb, der tager to år på deltid. Læser du uddannelsen via. enkeltfagsløsningen, kan du vælge at læse præcist de fag, som rammer dine behov. Med enkeltfag kan du skrue op eller ned for antallet af fag, når det passer dig, så det passer med job og familie. 

Startdato

Vælg mellem 4 startdatoer

august 2024

  • Holdundervisning
  • Frederiksberg

august 2024

  • Holdundervisning
  • København

februar 2025

  • Holdundervisning
  • Frederiksberg

februar 2025

  • Holdundervisning
  • København

Hvem henvender denne HD sig til?

HD-uddannelsen i Finansiel Rådgivning er relevant for alle, der rådgiver kunder inden for investering. finansiering, pension, bolig og forsikring. 

Job & karriere med en HD i Finansiel Rådgivning

En HD i Finansiel Rådgivning giver dig gode karrieremuligheder, da behovet for specialister, der kan vejlede om de mange muligheder inden for investering, finansiering, forsikring og pension, kun bliver større, da vi hele tiden ser nye produkter, løsninger og behov på markedet.

CBS - Kvalitet og udvikling

CBS har et velrenommeret image i erhvervslivet, fordi vi de seneste mange år har leveret udfordrende og forskningsbaseret undervisning af høj kvalitet. CBS' mål er ikke blot at give dig de kompetencer, du har brug for i dag. HD skal også være fremsynet i forhold til morgendagens kompetencebehov. Derfor udvikler vi løbende HD-uddannelsens indhold og pædagogik, så vi sikrer os, at undervisningen sigter på de rette faglige kompetencer. Tag en uddannelse på CBS i nogle af vores mange HD fag!

Pris

Pris per semester: 17.250 kr. - i alt for alle fire semestre: 69.000 kr.

Prisen for HD2 - Finansiel Rådgivning dækker:

  • Undervisning
  • Vejledning
  • Eksamensforsøg

Derudover er der udgifter til bøger.

CBS – HD
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg

CBS HD - for dig som vil mere

HD er et fleksibelt uddannelsesunivers, som giver dig et solidt fundament til at forstå og drive enhver virksomhed eller organisation. Du kan både læse HD hvis du har brug for at blive bedre til det, du allerede kan, eller hvis...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret