Diplomuddannelser

HD1 - Online

CBS – HD, i København (+2 lokationer)
Længde
2 år
Pris
48.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
september 2024 (+4 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
2 år
Pris
48.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
september 2024 (+4 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Vil du vide mere?

HD1 - Online

Tag din HD1-uddannelse online

HD1 online forløb er for dig, der ønsker en udfordrende erhvervsøkonomisk efteruddannelse, men ikke har mulighed for at være fysisk tilstede til undervisning på CBS
Tag HD kurser på CBS og styrk dine kompetencer!

HD1 - Online


Online undervisning giver dig... 

  • fleksibilitet (undervisning uafhængigt af tid og rum)
  • mobilitet i arbejdslivet (med mulighed for uddannelse ved siden af)
  • interaktion og feedback i undervisningen (fra medstuderende og undervisere)
  • faglighed og effektive pædagogiske metoder

Sådan foregår undervisningen

På online hold får du en varierende og ambitiøs online undervisning i form af online læringsredskaber, øvelsesopgaver, små læringsfilm og ikke mindst online møder, hvor pensum bliver drøftet, og øvelser bliver gennemgået med mulighed for at stille spørgsmål verbalt eller via chat. Har du ikke muligheden for at deltage i online mødet den pågældende dag, kan du se det filmede møde på et andet tidspunkt.

Studieaktiviteterne foregår via internettet på CBScanvas, som er CBS’ online læringsplatform. Ud over adgang til en variation af læringsredskaber og øvelser, vil der være en høj frekvens af ’online’ møder via Adobe Connect og ugentlige aktiviteter. Til hvert fag er der tilknyttet en fast underviser, og du vil løbende modtage systematisk ’feedback’ på dine opgavebesvarelser, samt have mulighed for at stille spørgsmål til underviserne og dine medstuderende.

HD1 online - samlet forløb eller enkeltfag

På CBS kan du gennemføre HD1 online på de normerede to år, hvis du følger et samlet forløb. Er du derimod interesseret i at tage HD1 over kortere eller længere tid end de normerede to år, har du også mulighed for at tilmelde dig HD1 online som enkeltfagsstuderende.

Undervisningen når du har tid

Vi tilbyder forskellige onlinehold, så du kan tilgå din undervisning når det passer dig bedst. Som noget nyt fra i år, så tilbyder vi et heldags-onlinehold.

I efterårssemesteret 2023 udbydes på følgende dage:

  • Mandag & onsdag fra kl. 17.10
  • Tirsdag & torsdag fra kl. 17.10
  • Mandag & onsdag fra kl. 19.55
  • NYT! Tirsdag fra kl. 14.25 & fredag fra kl. 08.55

Eksamen i udlandet

Der er både skriftlige og mundtlige eksamener på HD1, og disse afholdes så vidt muligt altid på CBS. Online studerende, der er bosat i udlandet, vil have mulighed for eksamination over nettet ved mundtlige eksaminer (OBS! med godkendt tilsyn. Eventuel udgift herfor afholdes af den studerende selv). Ved skriftlige stedprøver er der mulighed for afholdelse på en dansk repræsentation eller samarbejdsuniversitet (OBS! med godkendt tilsyn. Eventuel udgift herfor afholdes af den studerende selv).

Skift mellem fremmøde og online

Det er muligt at skifte til fremmøde hold, ligesom fremmødestuderende kan skifte til online hold. Det kan være nødvendigt, hvis du i en periode fx skal udstationeres.

Du skal dog være opmærksom på, at der kan være problemer med at finde en studiegruppe, hvis du skifter sent i undervisningsforløbet.

Startdato

Vælg mellem 4 startdatoer

september 2024

  • Holdundervisning
  • Frederiksberg

september 2024

  • Holdundervisning
  • København

januar 2025

  • Holdundervisning
  • Frederiksberg

januar 2025

  • Holdundervisning
  • København

HD 2. del som online studium

HD1 online forløb er for dig, der ønsker en udfordrende erhvervsøkonomisk efteruddannelse, men ikke har mulighed for at være fysisk tilstede til undervisning på CBS

CBS - Kvalitet og udvikling

CBS har et velrenommeret image i erhvervslivet, fordi vi de seneste mange år har leveret udfordrende og forskningsbaseret undervisning af høj kvalitet. CBS' mål er ikke blot at give dig de kompetencer, du har brug for i dag. HD skal også være fremsynet i forhold til morgendagens kompetence behov. Derfor udvikler vi løbende HD-uddannelsens indhold og pædagogik, så vi sikrer os, at undervisningen sigter på de rette faglige kompetence. Tag HD1 - Online.

Pris

Pris pr. semester: 12.000 kr. - i alt for alle fire semestre: 48.000 kr.

Prisen for HD1 - Online uddannelse dækker:

  • Undervisning
  • Vejledning
  • Eksamensforsøg

Derudover er der udgifter til bøger. 

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4

Baseret på 1 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
4/5
Tommy Nielsen
09 apr 2013

Jeg tog en del HD fag som fjernundervisning, da jeg boede i udlandet. Undervisningen var bygget op omkring virtuelle forelæsninger, gruppearbejde og en del selvstudie. HD fjernu...

Vis alt
CBS – HD
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg

CBS HD - for dig som vil mere

HD er et fleksibelt uddannelsesunivers, som giver dig et solidt fundament til at forstå og drive enhver virksomhed eller organisation. Du kan både læse HD hvis du har brug for at blive bedre til det, du allerede kan, eller hvis...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret