Viser 1-20 af 46
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 46
1
2
3

Styrk dine karrieremuligheder med Adobe kurser

Adobe byder på masser af muligheder for udvikling af dine kompetencer. Der findes Adobe kurser på begynderniveau samt kurser for dig, der er superbruger i programmet. Desuden kan du tage et Adobe kursus inden for et specifikt program eller fagområde, eller du kan tage et forløb, der giver dig et overordnet indblik i hele Adobe-pakken. Det store udvalg af kurser her på siden gør det muligt for dig at sammenligne og finde et eller flere Adobe kurser, der passer bedst til dine behov.

Adobe kurser på alle niveauer - Se oversigten her!

Adobe er af de mest populære softwareprogrammer inden for grafisk produktion og publikationer. Programmet bruges til grafisk produktion af reklamemateriale, udarbejdelse af publikationer og foldere, digital kommunikation og meget mere. Med et eller flere Adobe kurser er du derfor klædt på til at udføre en lang række grafiske og kreative opgaver i din virksomhed.

Nogle af de mest kendte Adobe programmer er:

  • Photoshop
  • InDesign
  • Illustrator
  • Acrobat
  • Premiere
  • Flash
  • DreamWeaver
  • Creative Suite

Udover kurser i de enkelte programmer, findes der Adobe kurser, som dækker hele CS4, CS5 eller CS6 pakken, alt efter hvilken udgave, du arbejder med i din virksomhed. Derudover kan du tage mere tekniske kurser i f.eks. DreamWeaver eller Flash. Mulighederne er mange med et kursus inden for Adobe. Nedenfor kan du blive klogere på et par af de mest populære programmer på området. Du kan klikke dig ind under hvert område på overskrifterne nedenfor.

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop er et af de mest kendte billedbehandlingsprogrammer. Photoshop bruges til at redigere billeder til brug både online og til tryk. På et Photoshop kursus lærer du at bruge nogle af programmets mange funktioner. Der findes også kurser for dig, som allerede er bekendt med Photoshop og vil lære mere avanceret billedbehandling som fx avanceret retouchering.

Adobe InDesign

InDesign bruges til at planlægge og gennemføre alle din virksomheds behov for reklame- og informationsmateriale. På et kursus i InDesign lærer du at bruge programmet korrekt og effektivt. Hvis din virksomhed ofte producerer ting til reklame mv., kan du spare driftsomkostningerne ved at lave arbejdet internt i virksomheden.

Adobe Illustrator

På et Adobe Illustrator kursus vil du lære at beherske de mest brugte redskaber i Illustrator. Typisk vil du komme til at arbejde med billede-skærmopløsninger og farvemodeller. Det er også muligt at bruge Illustrators tegneværktøjer til at tegne billeder og overføre til andre programmer i Adobe familien. Det er også muligt at lære og håndtere design af webstandarder i programmet.

Er du IT-professionel?

Alle Adobe kurser ligger under kategorien af kurser, der henvender sig til IT på brugerniveau. Søger du kurser, som er mere tekniske og specialicerede, anbefaler vi, at du tager et kig i vores kategori med kurser og efteruddannelse for IT professionelle.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Underkategorier