Firmakurser - Skræddersyede virksomhedskurser

Få efteruddannelse direkte i din virksomhed - firmakurser

Find det næste firmakursus

Hvilket kompetencebehov har din virksomhed? Behovet og målet for kompetenceudvikling varierer mellem forskellige virksomheder og organisationer. Med et firmakursus, får I præcis de redskaber I behøver. og som passer netop jeres virksomhed.

Vælg uddannelsesområde

Hvad er et firmakursus?

Et firmakursus eller et virksomhedskursus er en kursusform, der kan udformes specielt til din virksomhed eller organisation. Jeres firmas behov er udgangspunktet for denne uddannelsestype, og I kan diktere og påvirke kursusindholdet.

Hvordan foregår et firmakursus?                 

Et firmakursus udformes af uddannelsesarrangøren - efter din virksomheds ønsker. Sammen med en uddannelsesudbyder, diskuterer I jeres kursusbehov, hvilket indhold I ønsker uddannelsen eller kurset skal dække, hvilke forventninger I har og hvad uddannelsens formål er. Derefter udformer leverandøren uddannelsen eller kurset efter jeres ønsker. Efterfølgende kan I måle effekten af firmakurset og evaluere resultatet deraf.

Hvilken type af uddannelser findes som firmakurser?

De fleste uddannelsesarrangører arrangerer firmakurser og kan oftest tilbyde en stor mængde af deres åbne uddannelser i en firmaform. Hvis du ikke finder det kursus eller den uddannelse du søger, så prøv at kontakt uddannelsesarrangører, som har andre uddannelser indenfor det område du er interesseret i - og bed dem specialtilpasse et kursus til jer. Hvis I bare er deltagere nok, burde det ikke være noget problem.

Hvad er fordelen med firmakurser?

Firmakurser kan kobles direkte til organisationens eller arbejdsgruppens hverdag. Ved at tilpasse uddannelser og kursers indhold til kursusdeltagernes specifikke arbejdsområde og forudsætninger, bliver indholdet mere konkret - og derfor umiddelbart anvendelig. Desuden får alle på virksomheden eller i arbejdsgruppen samme budskab og viden. Deltagerne kan diskutere kurset bagefter og udnytte den opnåede viden direkte i sit daglige arbejde.

Send en forespørgsel


Annoncer