Viser 1-20 af 21
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 21
1
2

Derfor skal du tage et kursus i avanceret excel

Et kursus i avanceret excel er for dig, der allerede navigerer hjemmevandt rundt i excels mange funktioner, men samtidig gerne vil udvide dine kundskaber. Det er samtidig for dig der vil lære at optimere din arbejdsproces, ved at kunne benytte de mere avancerede funktioner og arbejdsredskaber som Excel tilbyder. Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så læs med her. 

Det får du ud af et kursus i avanceret Excel

Excel er verdens mest populære regneark program, og benyttes i stort set alle virksomheder og brancher. Et kursus i avanceret Excel er ikke kun til glæde for dig selv, men for hele din organisation. Kurset vil ikke blot klæde dig på til at kunne skabe bedre overblik over store datamængder, det vil også gøre dig bekendt med Excels mere avancerede funktionaliteter. Alt afhængig af hvilken udbyder du vælger at tage dit kursus hos, vil du komme til at beskæftige dig med emner som: pivottabeller, formatering, oprettelse af egne brugerdefinerede funktioner, avancerede funktionsformler, makroer, formatering, smarte genveje, dato og tidsberegninger mm. alt sammen med det formål at effektivisere netop din arbejdsproces.

Bliv en uundværlig medarbejder og kollega

De stærke Excel kundskaber, som du vil tilegne dig på et kursus i avanceret Excel, vil gøre dig til en uundværlig medarbejder og kollega, idet du kan opsætte og analysere store datamængder. Efter endt kursus vil du ydermere være i stand til at formidle vigtige indsigter og resultater fra dataen, ved hjælp af eksempelvis grafer, tabeller og diagrammer. Dette muliggør at i, i virksomheden, kan træffe beslutninger på baggrund af tendenser og mønstre i dataen. 

Hjælp din virksomhed med at komme et skridt foran!

Det er langt fra alle virksomheder der har kompetencerne til at håndtere de store datamængder de ligger inde med, du vil derfor, som ekspert i avanceret Excel, kunne bidrage, til at din organisation får et markant forspring i forhold til andre virksomheder. Med professionel håndtering af jeres data, vil din virksomhed opleve at opnå bedre resultater, samt en højnelse af effektiviteten, som i sidste ende vil føre til store tidsmæssige og økonomiske besparelser - noget der tilgodeses i alle virksomheder. 

Hvordan er et kursus i avanceret Excel struktureret?

Et kursus i avanceret excel er tilrettelagt som en åben uddannelse. Kursets længde vil afhænge af hvilken udbyder du tager kurset hos, det samme gælder for lokation og pris. 

Hvem henvender et kursus i avanceret Excel sig til?

Et kursus i avanceret Excel er for dig der allerede har erfaring med, og et godt kendskab til Excels grundlæggende funktioner. Du skal altså have lyst til at udvide dit kendskab til Excel, og bygge ovenpå dine færdigheder, så du kan arbejde endnu mere effektivt i programmet. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen