Viser 1-20 af 765
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 765
1
2
3
4
...
39

Husker du at efteruddanne dig som leder?

Ledelse er en kompleks ting og du kan som leder altid blive bedre. Med en lederuddannelse får du et indblik i dine egne styrker og udfordringer, og en ny teoretisk viden, der kan hjælpe dig med at udfylde din rolle. Med den rigtige lederuddannelse bliver du klædt ordentlig på til fremtidens udfordringer.

Vi har samlet et bredt udsnit af kurser og efteruddannelser om ledelse og organisation, som kan hjælpe dig i din udvikling som leder. Ønsker du f.eks. at styrke dine kompetencer i målsætning, anerkendende ledelse eller arbejdsmiljø, så kan du finde en passende lederuddannelse her. Ledelse indbefatter både personaleledelse, der sætter og motiverer det rigtige hold, og de strategiske værktøjer, der gør I går den rigtige vej.

Der finde mange former for ledelse - og lige så mange kurser

Det er efterhånden blevet en kliché, men talentfulde og motiverede medarbejdere er stadig en virksomheds mest værdifulde aktiv. God ledelse handler således om at sørge for, at de rette folk har de rette kompetencer og arbejdsvilkår – og sidder i den rigtige funktion eller position. Går disse elementer op i en højere enhed, så vil virksomheden præstere på et højt niveau.

Lederuddannelser og managementkurser spænder vidt, og kan indeholde træning i den enkelte leders personlige lederskab, forandringsledelse, teambuilding, teamledelse, konflikthåndtering mv. Endelig findes der mange kurser omhandlende specifikke ledelsesdiscipliner såsom: Lean og Six Sigma, som fokuserer på kontinuerlige forbedringer indenfor effektivitet og kvalitet, og analyserer helt nede på proces-niveau.

Du kan finde en ledelsesuddannelse inden for et bredt felt af fagligheder, lokationer og priser. Derfor er det også vigtigt, at du har en ide om, hvad, hvor og hvorfor du søger et specifikt ledelseskursus.

Er du interesseret i online kurser, så kig her.

Hvad er ledelse?

Lederen kan have det overordnede ansvar på tværs eller indenfor delområder såsom økonomi, innovation, forandringer, forhandlinger og kompetenceudvikling. En dygtig chef sørger for at medarbejderne trives og udvikles i deres arbejde.

Ledere i organisationer har myndighed til at træffe beslutninger og uddelegere arbejdet til underordnede for at sikre, at målene nås og virksomheden forbliver rentabel. Ledelsen forener funktioner der skal formulere virksomhedens strategi og organisation. Det er ledelsens ansvar, via effektiv styring, at maximere virksomhedens ressourcer, så målsætningen overholdes. Størrelsen af ​​et ledelsesteam kan variere fra én person i en lille virksomhed til hundredvis af ledere i store multinationale selskaber. God ledelse kræver et skill-set af menneskelige færdigheder kombineret med et indgående branchekendskab. En lederuddannelse kan således hjælpe dig som enten ny, eksisterende og potentielle leder med udvikle de nødvendige menneskelige og faglige kompetencer.

En af lederens vigtigste opgaver består i at fordele arbejdsopgaver, sætte mål for virksomheden, samt at stå for opfølgning og planlægning. Lederskab handler ofte i praksis om at tackle uforudsete hændelser på en god måde. Disse værktøjer kan du, med det rigtige lederuddannelse, få ind i din værktøjskasse og være mere forberedt på fremtidige udfordringer.

Hvorfor tage en lederuddannelse?

En lederuddannelse er for dig der er parat til at lægge et arbejde i at udvikle dit fundament, dine kompetencer, din kommunikation og effektivitet som leder. Med en lederuddannelse bliver du klædt på til at indgå i et konstruktivt samarbejde med organisationens aktører om at håndtere og skabe organisatorisk deltagelse i og refleksion over strategiske og styringsmæssige udfordringer og processer.

Lige meget hvilken typer lederuddannelse du i sidste ende, vælger at tage, vil du lærer at identificere både dine egne, og organisationens behov for strategisk styring og ledelse.

En lederuddannelse er ikke kun for dig som arbejder som helt ny leder. Har du været leder i mange år, kan en opfriskende kursus, med nogle af de nyeste teknikker også give et stort boost. En lederuddannelse er både for dig der har mange medarbejdere under dig, eller for dig der sidder i et lille firma. Hvad end du ønsker en hierarkisk struktur, eller en mere flad samarbejdsflade, så er en lederuddannelse en god start. Er du ikke leder endnu, men drømmer du om det i fremtiden? Så er et ledelseskursus også en rigtig god måde, at komme i gang.

Hvad koster en lederuddannelse?

Prisen på en lederuddannelse varierer alt efter længde, udbyder, placering og meget mere. Det vil også afhænge af hvilken type lederuddannelse du tager, du kan både tage den grundlæggende lederuddannelse, den videregående lederuddannelse, den digitale lederuddannelse og flere. På nogle lederuddannelser tager man også på udlandsture i forbindelse med uddannelsen, dette kan også spille en rolle i hvor meget du skal betale. På denne side har vi samlet alle vores lederuddannelser, så du kan finde den der passer bedst til dig, både mht. pris og indhold. 

Hvilken lederuddannelse skal jeg vælge?

Der findes rigtige mange typer af lederuddannelser, hvorfor det kan være et svært marked at finde rundt i, for hvad passer lige præcis til dig?

Før du vælger din lederuddannelse, er det vigtigt at du afklare dit formål med uddannelsen. Hvad er det, du gerne vil bruge uddannelsen til? Er dit mål at tage en grundlæggende lederuddannelse, tilegne dig nye kompetencer eller at søge ny viden på et højere uddannelsesniveau.

Udbuddet er så bredt, at mange forskellige typer af lederuddannelser kan være relevante for dig. Det er derfor vigtigt at du afstemmer dine forventninger og ønsker til uddannelsens både indhold og varighed. Skal den fx have mere fokus på det personlige aspekt af ledelse end det teoretiske?

En anden del, handler om hvad den virksomhed du arbejder for, ønsker at du får ud af et eventuelt kursus. Hvad er din chefs indstilling, og har du fuld opbakning til den vej du gerne selv vil gå? Det er også væsentlig at dit private bagland er med på ideen, i forhold til de praktiske omstændigheder som tid og fravær hvis du vælger en længere lederuddannelse.

Husk at undersøge alle dine muligheder og udbud inden du vælger din lederuddannelse. Alt efter dit nuværende niveau og orientering, kan der både være uddannelser hvor du måske er enten over- eller underkvalificeret. Husk at hold øje med, om uddannelsen kræver et bestemt uddannelsesniveau eller har andre specifikke adgangskrav.

Hvis du har en ide om, i hvilken retning du gerne vil tage din lederuddannelse, kan du finde et mere segmenteret udbud i vores underkategorier: 

Lean

Mini MBA

Six Sigma

FAQ

  • En lederuddannelse kan både være en god ide for dig, der er ny i rollen som leder, men det kan også være en oplagt mulighed for dig, som har været leder i mange år. Med en lederuddannelse får du nemlig både grundlæggende viden og et godt fundament til at lykkes i rollen som leder, og du kan ligeledes opnå den nyeste viden indenfor området, så du bliver godt rustet til fremtiden.

  • Skal du til at vælge lederuddannelse, bør du bl.a. undersøge og overveje, hvilke kompetencer, du gerne vil udvikle. Derudover bør du undersøge, hvilken uddannelse, der bedst matcher dit udgangspunkt. Søger du f.eks. en uddannelse indenfor grundlæggende ledelse, eller har du erfaring og leder efter opkvalificering? Der er mange muligheder, så afsøg gerne mulighederne grundigt før du tager dit valg.

  • Der er stor forskel på, hvor lang tid de forskellige lederuddannelser tager, så varigheden afhænger af, hvilken lederuddannelse du vælger. Du kan for eksempel både finde et lederkursus og AMU indenfor ledelse, der varer fra dage og op til måneder, og du kan tage en diplomuddannelse i ledelse, der tager cirka tre år. Der er derfor stor forskel på, hvor lang tid en lederuddannelse tager.

  • Prisen for din lederuddannelse afhænger af flere forskellige faktorer. For eksempel spiller udbyderen og uddannelsens varighed en rolle. Prisen vil også afhænge af, hvilken type lederuddannelse du vælger. Der er for eksempel stor prisforskel, hvis du for eksempel vælger et kursus eller AMU indenfor ledelse, eller om du vælger en akademiuddannelse i ledelse, eller en diplomuddannelse i ledelse.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen