Viser 1-20 af 109
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 109
1
2
3
4
...
6

Tag en uddannelse i miljø og kvalitetssikring

Ovenfor kan du finde en bred vifte af de relevante uddannelser, der findes inden for miljø og kvalitetssikring.

Du kan bl.a. finde audit kurser og ISO kurser, der klæder dig på til at hjælpe organisationen med at opnå de nødvendige certificeringer. Eller hvad med selv at uddanne dig til Lead Auditor? Uanset om du er på udkig efter et af de mere populære kurser, f.eks. et ISO 9001 kursus, eller du ønsker en længere uddannelse i miljø- eller kvalitetsledelse, kan du finde det her.

Miljø og kvalitetssikring - uddannelse og certificeringer på området

På det danske arbejdsmarked er der tradition for at sikre og forbedre produktkvalitet samt kvalitet af tjenester og processer. Dette skal foregå uden at være på bekostning af medarbejdernes trivsel i organisationerne samt omgivelserne og miljøet generelt. Vil du være med til at sikre denne kvalitet? Så er en uddannelse i miljø og kvalitetssikring noget for dig!

Du bliver typisk rustet inden for følgende områder:

  • Arbejdssikkerhed
  • Kvalitetskontrol
  • Arbejdsmiljø
  • Kvalitetsstyring
  • Miljø

Miljø og kvalitetsledelse

Mange organisationer landet over har efterhånden en miljøpolitik og arbejder på forskellige måder med at forbedre deres indvirkning på miljøet, lokalt såvel som på globalt niveau. Med en miljøuddannelse bliver du rustet med viden og værktøjer inden for dette område.

En uddannelse i miljø indebærer eksempelvis:

  • Kemikalier og kemikaliehåndtering
  • Lovkrav og bestemmelser
  • Tolkning af sikkerhedsinformation
  • Miljørisikobedømmelser


Kvalitetssikring

Kvalitetssikring omfatter teknikker og metoder for, hvordan din organisation skal styre, lede og udvikle den gennemgående kvalitet i forhold til dens aktiviteter. Disse individuelle teknikker samles ofte under begrebet kvalitetsteknik. Kvalitetsteknik er en betegnelse på de redskaber, metoder og teorier, der er med til at afdække, hvordan produktions- eller servicevirksomheder opnår en høj kvalitet på dennes produkter og i dennes processer.

ISO certificering

En ISO certificering bygger på en række opsatte ISO standarder, der er ens i alle lande. Når certificeringen er opnået viser din organisation til omverdenen, at den lever op til de internationale standarder på området. ISO certificeringer findes inden for mange forskellige områder så som IT, arbejdsmiljø, produktion og miljø.

ISO 9001 - Lead Auditor

ISO standarden 9001 er særligt relevant for produktionsvirksomheder. Den omhandler planlægning gennemførelse og afrapportering audits af kvalitetsstyringssystemer og er en Lead Auditor uddannelse. ISO 9001 certifikatet er internationalt anerkendt, og med dette kan du lede et team af auditorer.

Hvor kan du tage din miljø og kvalitetssikring uddannelse?

Der findes en lang række udbydere af kurser og uddannelse i miljø og kvalitetssikring. Populære steder at tage kurser på området er:

Klik dig rundt blandt kurserne ovenfor og læs mere om, hvad dit udbytte er af det enkelte forløb. Du kan også sende en forespørgsel direkte til udbyderen, som så vil vende tilbage til dig med mere information.

Se også:

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier