Viser 1-20 af 48
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 48
1
2
3

Tag et skrivekursus og kommuniker korrekt og kreativt

I ovenstående oversigt kan du finde et bredt udvalg af kurser i skriftlig kommunikation, der alle har til formål at styrke dine skriftlige færdigheder. Ved at blive endnu bedre til at skrive korrekt og mere kreativt, kan du varetage nye ansvarsområder eller styrke de eksisterende. Læs mere under hvert enkelt skrivekursus og tag direkte kontakt til udbyderen for flere detaljer om kurset.

Kurser i skriftlig kommunikation

Bagom skriftlig kommunikation

I dag sætter danskerne sig oftere til tasterne end tidligere. Mange forsøger sig med en fortællende stil på private blogs, og en stadig større procentdel af den danske befolkning kaster sig ud i at skrive en bog, som de også selv udgiver.

Den teknologiske udvikling har gjort både skrive- og udgivelsesprocessen nemmere, og e-bøgerne er bare et skridt i samme retning. Derudover er der i tidsånden en usagt men dog tydeligt mærkbar fordring om at udtrykke sig. For få år siden var filminstruktøren det absolutte ikon i det danske samfund, en position som mange unge stræbte efter at opnå. I dag tildeles forfatteren i højere grad denne næsten heroiske status.

Derfor bør du tage et skrivekursus

Erhvervslivet og det offentlige oplever også et skærpet krav om bedre skriftlig kommunikation. Hvad enten det er hjemmesider, annoncer, informationsmateriale eller sågar interne skrivelser, forventer både kunder og ansatte et fængende og korrekt skriftligt sprog.

Mange virksomheder har for længst reageret på det større fokus på bedre skriftlig kommunikation ved at ansætte professionelle tekstforfattere. Men også virksomheder, der ikke råder over ressourcerne til at ansætte en professionel skribent, efteruddanner med stor gevinst relevante ansatte i det velskrevne sprog.

Vælg et skrivekursus inden for bl.a.:

  • Digital kommunikation og marketing
  • Journalistik
  • Referatteknik og notatteknik
  • Taleskrivning
  • Professionel skrivning
  • Korrekt sprog
  • Fængende sprog

I en kultur, hvor vi på mange måder overfordres med input af både skriftlig og visuel art, stilles der store krav til den skriftlige kommunikation, så den ikke drukner i mængden. God skriftlig kommunikation handler dog ikke bare om god skriveteknik, kreativitet og korrekt grammatik. Alt efter sammenhængen skal teksten også have et interessant indhold, være relevant og vedkommende for den påtænkte målgruppe. Der skal være noget på spil.

Med et skrivekursus bliver du i stand til at møde de krav, omverdenen stiller til fængende og informativ skriftlig kommunikation. Du kan finde kurser på forskellige niveauer, målrettet forskellige jobfunktioner. Hvad enten du blot skal blive bedre til at kommunikere via emails, eller du ønsker en hel uddannelse i kunsten at skrive, så findes der et forløb til dig.

Hvilket skrivekursus skal du vælge? 

Med så mange muligheder inden for skriftlig kommunikation, kan det være svært at danne sig et overblik over, hvad man skal vælge af type kursus. 

Først og fremmest gælder det om at finde ud af om du vil tage kurset online, og dermed have fordelen af at arbejde frit og i dit eget tempo. Eller om du hellere vil møde andre mennesker mens du tager kurset, og dermed få fagligt indspark den vej igennem. Dette er ret centralt, i forhold til hvilke kurser du kan vælge, alt efter hvor du bor. 

Du finder både kurser som handler om grammatik generelt, om at skrive online tekster, hvordan du skriver mere journalistisk eller nyhedsbreve. Vil du gerne have et bredt kursus, er det vigtigt at du overvejer hvad det er du gerne vil have ud af det - så du kan finde det rette kursus, på det rette niveau. Ønsker du fx at skrive rapporter, breve, oplæg, indlæg, afgørelser etc. så skal du have et mere generelt kursus der ikke lægger særlig meget vægt på det digitale - som ellers er de kurser man oftest falder over. 

Husk at et skrivekursus er for alle, der gerne vil styrke deres kompetencer i skriftlig kommunikation og teksforfatning - det handler bare om at finde det helt rette for dig, hvad end du er nybegynder eller ekspert. 

Finder du ikke det, du søger?

Er du på jagt efter andet end et kursus i skriftlig kommunikation, så tjek vores samlede oversigt over kommunikationskurser. Du kan også finde inspiration i vores oversigt over kurser i præsentationsteknik eller sprog.

Husk du også kan bruge vores segmenteringfunktion foroven, hvor du både kan finde skrivekursus i København, Århus, Odense, Aalborg og lignende. Du kan også finde skrivekursus online og via fjernundervisning. 

Se også: Kurser i tegnsætning

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier