Viser 1-20 af 24
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 24
1
2

Kursus i forhandlingsteknik

Når vi hører ordet forhandling, tænker vi ofte på store virksomheder. Men vi deltager faktisk i forhandlinger hver dag.  Hvor skal vi tage på ferie? Hvilken bil skal vi købe? Hvad skal vi spise i aften? Vi går gennem hele forhandlingsprocessen hver dag. På arbejdet forhandler vi om vores løn. Derhjemme forhandler vi konstant med vores børn.

Personkemien og kulturelle forskelligheder har indvirkning på udfaldet, så det er vigtigt at have den rette indsigt og indstilling, inden en forhandlingsproces bliver startet. Et forhandlingsteknik kursus strækker sig over hele forhandlingsprocessen, lige fra forberedelser til gennemførelse og afslutning.

Med et kursus i forhandlingsteknik står du stærkere fagligt og privat

Målet med næsten alle de forhandlinger er, at begge parter føler sig som vindere. Føler nogen sig snydt ved udgangen, kan det være vanskeligt at gøre forretninger med den pågældende person i fremtiden. At være en succesfuld forhandler kræver lidt uddannelse, en del selverkendelse og, ideelt, viden om sin modstander.

Hvordan kan et kursus i forhandlingsteknik hjælpe dig?

Igennem et forløb får du indsigt i dine egen kompetencer og udfordringer, således at du får de bedste muligheder for at skabe et stærkt personligt fundament. Et kursus i forhandlingsteknik stiller ikke kun skarpt på dig personligt, men på den mentale indstilling, som er nødvendig for at opnå succes.

Du lærer at være mere opmærksom på alle deltagere i forhandlingerne, således at du kan sikre fremtidig samarbejde. Du får grundig træning i at forstå og forholde dig til de komplekse strategiske og psykologiske processer, der foregår i løbet af en forhandlingsproces. Desuden får du et stort arsenal af værktøjer til at analysere motiver og kulturelle forskelligheder på forhånd, således at forhandlingerne ikke kører af sporet. Du får også gode kompetencer til at coache dine kolleger i forhandling, så du står med et stærkt team af forhandlere som forstår processen.

Der findes mange tilbud til dig, der ønsker at starte karriere som professionel forhandler. Du kan finde kurser for den nye forhandler, der ønsker indsigt i den kunst det er at forhandle imellem flere parter og skabe de bedste forudsætninger. Hvis du allerede er en erfaren forhandler, findes der også kurser for dig og de faglige niveau. Visse kurser giver dig et certifikat i forhandlingsteknik, som du kan benytte i din videre karriere.

Hvordan opnår man en vellykket forhandling ?

Grundlaget for en vellykket forhandling er forberedelse. Du skal kende dit produkt ind og ud, men du skal også finde ud af præcis, hvilken type person, du forhandler med. Når du forhandler med kunder, kan det være vigtigt at sætte sig ind i følgende:

  • Hvilke konkurrenter har kunden?
  • Hvordan ser deres situation ud netop nu?
  • Hvad sker der for virksomheden?

Jo mere viden man har om en modstander, des større sandsynlighed har du for at regne ud, hvordan han eller hun vil agere i forskellige situationer.

Dernæst kommer dit team. Har du forberedt dit team på den situation, de kommer ind til i forhandlingerne? Hvilke processer skal I være allermest opmærksomme på? Du skal være klar over dine egne styrker og svagheder såvel som dit teams, så I har de bedste forudsætninger for at klargøre hinanden og stå stærkest som en enhed.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen