Viser 1-20 af 40
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 40
1
2

Søger du efteruddannelse inden for ledelsesbaseret coaching, så er det her på siden du finder den rette uddannelse. Uanset om du er leder eller projektleder, så kan du finde et coaching kursus, som matcher dine kompetencer.

Coaching uddannelse

En coaching uddannelse kan være brugbar i mange forskellige jobfunktioner. For ledere findes der dog flere forskellige coaching uddannelser, som er målrettet specielt til dem. Her kan du læse lidt om de forskellige områder inden for coaching i relation til ledelse.

Ledelsesbaseret coaching

Ledelsesbaseret coaching handler om at du som leder opbygger kompetencer til at kunne bruge coaching i din rolle som leder. Når du lærer at bruge coaching som leder vil du også blive en leder, som er mere opmærksom på dine medarbejdere og deres udviklingsmuligheder. Du også lære at løse konflikter bedre og blive bedre til at afholde samtaler med dine medarbejdere.

Lederen som coach

Lederen som coach er en rolle, som du kan påtage dig, når du har fået de rette redskaber på et kursus eller en leder coach uddannelse. Når du som leder er uddannet coach vil du kunne coache kollegaer og medarbejdere. Nogle kurser vil også give dig kompetencer til at kunne afholde coaching samtaler med medarbejdere. Du kan hermed lære at bruge coaching som et redskab i forskellige samtalesituationer, hvilket vil kunne udvilke dine evner som leder af samtaler med dine medarbejdere.

Ledercoaching

Når du vælger ledercoaching så er det dig der modtager coaching for at blive en bedre leder. Det vil typsik være et forløb med en eller flere sessioner, hvor du - her handler det om at få personlig ledercoaching af en coach som har erfaring med netop dette.

Coach lederskab

Hvad er forskellen mellem ledelse og coaching? - Som leder bestemmer du over dine ansatte på en mere direkte måde og beslutter hvad de skal arbejde med, og hvordan de skal bruge deres tid på forskellige opgaver. Når du arbejder med coach lederskab, så vil du mere facilitere en god process hvor du får dine ansatte til at udøve selvledelse og dermed selv tage et større ansvar for deres daglige arbejde.

Fælles for kurser og efteruddannelse i denne kategori er, at de fokuserer på at udvikle kursisters ledelseskompetencer, specielt i forbindelse med intern udvikling og læring

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier
icc