Viser 1-15 af 15
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-15 af 15

Proceskonsulentuddannelse - for dig der vil lede og koordinere processer

Tag en proceskonsulentuddannelse og bliv klædt på til at lede og koordinere processer i offentlige og private organisationer. Som proceskonsulent lærer du f.eks. at styre og koordinere konstruktive dialogprocesser i forbindelse med organisationsforandringer, projekter, temadage, uddannelses- og udviklingsforløb, individuelle sparringsforløb og meget mere.

Læs om, hvordan du uddanner dig til procesleder og får professionelle færdigheder inden for proceskonsultation og procesledelse.

Få indsigt og kompetencer med en proceskonsulentuddannelse

Hvad er en proceskonsulent?

En proceskonsulent beskæftiger sig med procesledelse. Konsulenten stiller processer, metoder og værktøjer til rådighed men blander sig ikke i beslutningerne eller det indholdsmæssige i opgaveløsningen. Du vil som proceskonsulent være en form for vejleder, som uddeler værktøjer til løsning af problemstillinger. Dertil kommer, at du ikke er en del af problemløsningen i din position som konsulent. En proceskonsulent arbejder oftest ud fra et systemisk og anerkendende perspektiv.

Som proceskonsulent får du kompetencerne til at koordinere konstruktive dialogprocesser i forbindelse med eksempelvis organisationsforandringer. Proceskonsulenten har de nødvendige værktøjer til at ændre adfærd og skabe udvikling i en virksomhed. Du lærer igennem forløbet at arbejde med en nysgerrig og undersøgende tilgang til problemstillinger.

Bemærk, at forandring er ikke det eneste en proceskonsulent kan arbejde med. Proceskonsulenten har kompetencer til at arbejde med flere forskellige typer processer:

  • Organisationsforandringer
  • Projekter
  • Uddannelses- og udviklingsforløb
  • Individuel sparring
  • Mødestyring
  • Konfliktløsning m.m.

Er du på jagt efter en lederuddannelse? Så kig her!

Du får som værktøjerne til at stå som den naturlige mødeleder, det holder mødet i tråd med den mødeplan, du har lagt. Du får kompetencerne til at skabe synergi og positiv stemning i lokalet, og være den objektive part. Forløbet giver dig indsigt i de psykologiske processer, som gør sig gældende i en virksomhed og gør dig i stand til at give sparring på individuelt og gruppe plan. Proceskonsulentuddannelsen består af en række værktøjer, som er anvendelige i mange forskellige kontekster i virksomheden.

Et vigtigt værktøj, du lærer at håndtere, er workshops og seminarer. Du lærer at være konsulenten, der stiller spørgsmål til problemstillingerne i virksomheden og hjælpe til at se løsningen. Her er workshops vigtige, da de stiller medarbejdere og ledere overfor problemstillinger på en ny og udfordrende måde og tvinger dem til at tænke ud af boksen gennem konstruktiv dialog. Denne form for procesledelse viser et fokus på den læring, som opstår undervejs i forløbet, og det at udnytte den læring og viden som en ressource.

Hvem henvender en projektkonsulentuddannelse sig til?

Projektkonsulentuddannelsen henvender sig til dig, der sidder som leder, projektleder eller udviklingskonsulent i din virksomhed samt medarbejdere i en HR-afdelingen. Du skal have interessen og lysten til styrke og dokumentere udviklingsprocesser og være en aktiv del af processen. Du skal være indstillet på, at du ikke er en del af løsningen men, som titlen indikerer, en del af processen. Det er en stor fordel for dig, hvis du har kendskab til psykologi og pædagogik, da det er en hjælp for dine opgaver som proceskonsulent.

For mere information om proceskonsulentuddannelsen ved at klikke dig rundt blandt de forskellige uddannelser ovenfor. Her kan du nemt tage kontakt til udbyderen og høre mere om den uddannelse, du finder interessant.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier