Viser 1-20 af 33
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 33
1
2

Tag et kursus i bestyrelsesarbejde - bliv klædt på

Som bestyrelsesmedlem er du altid til rådighed. Derfor skal du være klædt godt på, og det bliver du på et kursus i bestyrelsesarbejde. 

Bestyrelsesarbejde er et strategisk arbejdsfelt. Det beskæftiger sig både med de processer, funktioner og beslutninger, der finder sted i forbindelse med fastlæggelse af og opfølgning på virksomheders og organisationers overordnede mål og politikker.

Bestyrelsesarbejde - realisér en virksomheds mål

Bestyrelsesarbejde omfatter også valg, udvikling og prioritering af de ressourcer, der  skal realise en organisation eller virksomheds mål. Som bestyrelsesmedlem varetager du en virksomheds interesser på bedst mulig vis.

Få Indblik i bestyrelsesarbejde og din rolle som bestyrelsesmedlem

Med vores kursusudbydere får du den nødvendige indføring i, hvordan du som bestyrelsesmedlem bidrager mest muligt til bestyrelsesarbejdet. Du får f.eks. en basal regnskabsforståelse og indsigt i, hvordan en bestyrelse arbejder sammen med en direktion. Du får også større forståelse for dine rettigheder, pligter og ansvar som bestyrelsesmedlem samt sparring på din egen rolle som bestyrelsesmedlem.

Kursus i bestyrelsesarbejde - det lærer du

Du styrker dermed dine evner og kompetencer som bestyrelsesmedlem med et kursus. Og virksomheden får et mere værdifuldt bestyrelsesmedlem, der bidrager effektivt til at sikre virksomhedens konkurrenceevne.

Du får bl.a. indsigt i følgende emner på kursus i bestyrelsesarbejde: 

  • Lovgrundlaget for bestyrelsens arbejde
  • Vedtægter, dagsorden og forretningsorden
  • Generalforsamling, konstituering og arbejdsgrundlag
  • Rettigheder og pligter, tavshedspligt
  • Retspraksis
  • Mødeafvikling, referat og planlægning
  • Ansvarspådragende handlinger                                                 
  • Samarbejdet med direktion, corporate governance           

Dette er bare nogle af emnerne, du får indsigt i på et kursus i bestyrelsesarbejde. 

Med et kursus i bestyrelsesarbejde lærer du også om din kontakt til vigtige spillere uden for virksomheden, f.eks. revisorer og forholdet til pressen. Desuden bliver introduceret til centrale aspekter i bestyrelsesarbejdet som Risk Management og virksomhedens sociale ansvarlighed.

Kursus i bestyrelsesarbejde

Lille eller stor bestyrelse - bliv klædt på til begge

Uanset om du sidder som bestyrelsesmedlem i en lille klub eller i en stor international virksomhed, så har du brug for at vide, hvad du hæfter for personligt, og hvordan du kan bidrage optimalt til en effektiv og værdiskabende bestyrelse.

Bliv klædt på til bestyrelsesarbejdet med forløbene grundlæggende og udvidet bestyrelsesansvar. Du får kompetencer, du kan bruge med det samme – og papir på det du kan. 

Hvis du gerne vil ind i en bestyrelse og arbejde, så er det et godt første skridt at tage en bestyrelsesuddannelse. Find din i oversigten ovenfor!

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen