Åbne uddannelser og kurser - kompetenceudvikling på åbne hold

Åben uddannelse - find åbne hold fra vigtige udbydere her

Tag en åben uddannelse

Vil du tage del i den viden og de diskussioner, der finder sted uden for din egen organisation eller branche? En åben uddannelse er åben for deltagere fra forskellige virksomheder og organisationer. Dette giver dig muligheden til at skabe et bredt netværk, og du kan tage del i - og dele - erfaringer og viden med personer på tværs af brancher.

Vælg uddannelsesområde

Stress (30)
Coaching (91)
Finans (26)
Moms (5)
Regnskab (39)
Revision (27)
SAP (7)
Skat (15)
DISC (10)
BIM (9)
Energi (3)
VVS (1)
MS Excel (21)
Adobe (40)
AWS (2)
Azure (10)
C# (1)
Cisco (2)
DevOps (2)
ISTQB (7)
ITIL (2)
Jura (62)
GDPR (6)
Kontor (18)
Hygiejne (14)
Lean (34)
Mini MBA (10)
NLP (16)
MBA (3)
Offshore (48)
PMI (6)
PRINCE2 (19)
Scrum (27)
Service (20)
Sikkerhed (121)
ATEX (5)
GDP (8)
GMP (15)
Pharma (39)
Sprog (93)
Dansk (27)
Engelsk (14)
Fransk (15)
Spansk (6)
Svensk (4)
Tysk (9)
Strategi (38)
Indkøb (16)
Logistik (25)
ADR (18)

Hvad er åben uddannelse?

En åben uddannelse er et kompetencegivende forløb, hvor personer fra forskellige brancher, virksomheder og organisationer deltager på lige fod. Denne form for efteruddannelse er den mest almindelige uddannelsestype og har som regel forudbestemt indhold og planlagte indlæg. Dog kan du i nogle tilfælde aftale med udbyderen, at de skræddersyer et oplæg på en åben uddannelse, men dette er op til den enkelte udbyder.

Hvordan foregår undervisningen?

En åben uddannelse består traditionelt af holdundervisning med en underviser samt eventuelt en eller flere forelæsere. Størrelsen på holdet kan variere men er normalt mellem 10-20 personer. Du har mulighed for at stille spørgsmål til underviseren og diskutere med de andre deltagere. Åbne kurser udbydes normalt på et fast defineret kursussted, ofte hos selve udbyderen.

Hvilken type uddannelser findes som åbne uddannelser?

Da åbne uddannelser er den mest almindelige kursusform, er udbuddet af uddannelser meget stort. Du kan søge åbne uddannelser efter kategori, uddannelsessted eller via fritekstsøgninger.

Hvad er fordelen med åbne kurser?

På en åben uddannelse blandes deltagerne fra forskellige virksomheder og organisationer i forskellige aldersgrupper, både fra den private og den offentlige sektor samt alverdens brancher. Derfor er fordelen ved denne kursustype, at du har mulighed for at skabe netværk og dele ud af din erfaring - og lære af andre kursister uden for din organisation og branche.

Har du spørgsmål om åbne kurser og uddannelser, er du velkommen til at sende os en forespørgsel.

Send din forespørgsel her


Annoncer